2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم دارم کور میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
شما دلت خیلی‌ پاکه توروخدا میشه واسه آبروم دعا کنی؟ توبه کردم نماز حاجت خوندم کلی صدقه و نذر و نیازم ...

عزمزم بخاطر پیامت میرم حرم و از امام رضا میخوام ک خودش ضامن آبروت بشه و هرچی که خیر و صلاح زندگیت هست برات پیش بیاره  . الهی آمین

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
عزمزم بخاطر پیامت میرم حرم و از امام رضا میخوام ک خودش ضامن آبروت بشه و هرچی که خیر و صلاح زندگیت هس ...

جدی میگی؟🥲🥲🥲🥲

بهش‌ بگو دلم پر میکشه واسه حرم همیشه‌‌ پناهم بوده این دفعه هم ضامن حال خوبم باشه❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم نداشته باشم دوتا بچه دارم

اخه من شنیدم دو سه روز قبل پریود باردار نمیشه آدم. چون رحم آماده ی فوران هست😐

انشالله ک صحت داشته باشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
جدی میگی؟🥲🥲🥲🥲بهش‌ بگو دلم پر میکشه واسه حرم همیشه‌‌ پناهم بوده این دفعه هم ضامن حال خوبم باشه❤

اره عزیزم حتما ، الهیییییی آمین ، الهی امام رضا ویژه پیش خدا برات دعا کنه و ضامنت باشه و نگاهش همیشه رو زندگیت باشه عزیزم

نمیخوام بهت استرس بدم خیلی کمه احتمالش ک حامله باشی ، اما اگه بودی فقط بدون هدیه خداست ، من بعد از سه سال یکبار با همسرم رابطه داشتم همون شد ، دقیقا اصلا فکرشو نمیکردم باردار باشم و کلی ورزش کردم و زعفرون خوردم اما شد آنچه خدا میخواست 

چند روز بعد از نزدیکی بی بی جواب میده؟ اصلا شرایطش رو ندارم.

حدااااقل دو هفته ، 

ولی برای من تا دو ماه منفی بود بی بی چکم منم خیالم رااااحت ک بچه نیست ،  بعد ک دیدم اصلا این همه پریدم و زعفرون و گرمی خوردم و هزارتا کار کردم نشد و نیومد و کم کم ضعفم و تهوعم شروع شد ، رفتم یک مارک دیگه بی بی چک گرفتم ، و گذاشتم اول صبح زدم .... اوف چ حسی بود وقتی دیدم سریع خط انداخت ....‌ اصلا باورم نمیشد توی دسشویی گریه میکردم ، آخه بچم کوچیک بود هنوز منم تنبلی تخمدان شدید داشتم همونم با کلی قرص و دوا باردار شده بودم ... روزای بدی بود اولش ، اما الان ک ب دنیا اومده خدارو هزار مرتبه شکر میکنم هزار ماشالا مثل فرشته ست و با اون یکی بازی میکنن و اولی تنها نیست دیگه  ، اما بازم دعا میکنم ک باردار نباشی و ازین به بعد خیلی مراقبت کنی چون هیچ چیزی در این موارد بعید نیست 

حدااااقل دو هفته ، ولی برای من تا دو ماه منفی بود بی بی چکم منم خیالم رااااحت ک بچه نیست ، بعد ک دی ...

رفتم بی بی چک بخرم برق نبود که حساب کنم منم اومدم عصر ببینم چی میشه. سر درد زیاد دارم. من ۵ روز ازش میگذره

رفتم بی بی چک بخرم برق نبود که حساب کنم منم اومدم عصر ببینم چی میشه. سر درد زیاد دارم. من ۵ روز ازش ...

سینه هات حساس نشدن؟ یا تکرر ادرار نگرفتی ؟