2777
2789
عنوان

کاش شوهر داشتم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو یه بشقاب و موافق نیستم ولی شوهر می‌خوام منم

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
بیست دوران بلوغ حساب میشه یا نه؟

ن خداروشکر ردش کردی ولی خط اول و سومت به شدت منو مشکوک کرد به اینکه ۱۳ـ۱۴ هستی

انشالله شوهر خوب گیرت بیاد 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نههههه همین تو یه بشقاب غذا خوردن خودش کلی رمانتیکهههه و روز ادمو خیلیم قشنگ میشه😍🥲🥲🥲🥲

نه من بدم میاد 

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

برو حال کن واسه خودتشوهر چیههمین که ما داریم بسه

اخه وقتی با دوس پسرم بیرونم ایقد بهم خوش میگزره با خودم میگم هعییی کاش شوهرم بود هرروزم ایقد قشنگ میگذشت

نه اینکه دو پسر هفته ای یبار و در حد چند ساعته این خوشی😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

واقعا شوهر خوبه جدی میگم🥲

اقااا منم میخام واییییییشوهر خیلی خوبهخجالت میکشم به رلم بگم بیاد بگیرتممممم🥲

ازین رل ها شوهر در نمیاد 

بذار خدا برات انتخاب کنه

از نظرات بقیه هم استفاده کن

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟