2777
2789
دعا میکردی تو نماز؟یه ویدیو دیدم یه اقایی داشت یادمیداد کیگفت توی قنوت دعا کنین چیزی که میخواین رو ا ...

اره و توی قنوت هم دعا میکردم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مرسی

عزیزم یه تاپیک نماز شب هست اونجا صداتون میزنم بخونید خیلیها معجزه دیدین اومدن تعریف کردن .حتما بخونید و اینکه طبق دستور امضام هم نذر و توسل کنید .الهی سعادتمند و حاجت روا باشید.

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه راه ها رو رفتم ولی یه شب نشسته بودم گوشه اتاق با خودم گفتم تو به همه ائمه و مقدسات رو زدی همه نذ ...

مرسی عزیزم 

خداروشکر حالت بهترشده

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
عزیزم یه تاپیک نماز شب هست اونجا صداتون میزنم بخونید خیلیها معجزه دیدین اومدن تعریف کردن .حتما بخونی ...

مرسی 

اینجا که همه گفتن نه

ن در کنارش چون فقط نماز شب کافی نیست مثلا یه 100 هزار تومنی بذار توی پاکت بده همین بچه های کار یا بر ...

اها هرروز باید صدقه داد؟

مرسی اینجا که همه گفتن نه

عزیزم فرق نمیکنه نماز شب باشه یا یه صلوات و هر ختم و دعا و سوره ای ، وقتی شخص توفیق پیدا میکنه بخونه صلاح باشه حاجتش روا میشه نباشه به صورت های مختلف در دنیا و آخرت براش جبران میشه و خدا پاداش عبادتشو بهش میده .خیلیها به این جبران شدن توجه نمیکنن .میان میگن نه حاجت نگرفتیم .

مثلا یه فردی حاجتی داشته چهل روز نماز شب خونده ولی برآورده نشه خدایا میاد برای جبرانش یه بلا از خودش و خانوادش رفع میکنه یا به سالهای عمرش اضافه میکنه .اینا تو قیامت که پرده ها کنار میره مشخص میشه .

برای استجابت دعا باید با یقین خونده بشه و نیت اول شخص رضای خداوند باشه و نزدیک شدن به پرودگار  و زیاد شدن ایمان و تقوا و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و بعدش حاجت روایی . شما با این نیت بخون انشاءالله جواب میگیری 🤲😍

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .