2777
2789

امشب هی میگفت از الان گفته باشم من زن بگیرم حق نداری یه نگاه چپ بهش بندازی

ببینم ، بفهمم رنجوندیش مگه اینکه خدا به دادت برسه

حق نداری بهش بگی بالا چشت ابرو

حالا منم در حال سبزی پاک کردن پوکر وار زل زدم بهش

گفتم توروخدا یکی این روانیو بندازه بیرون 

منظورش چیه بنظرتون این حتی نامزدی هم نیس

یهویی برمیگرده سمتم اینا رو میگه

بنظرتون احتمالش هس به کسی علاقه داشته باشه که من میونم باهاش خوب نباشه؟؟ 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این الان اینطوره ،خود زنه بیادچی میشه دیگه😂😂😂

منی که تو تمام مراحل زندگیم شانس نداشتم💔

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بگو ببین محل سگ بهش میذارم بعد بیا حرف بزن

با خودم فک کردم شاید به کسی علاقمند شده که میونه من باهاش خوب نباشه و واسی همین این حرفا رو زده باشه

خوشبحال زن داداش آیندت عحب شوهری🤣🤣🤣شوخی کردمشاید با یکی در ارتباط باشه اون این چیزارو یادش داده

اگه اینطوریه که شما میگی پس خدا لعنتش کنه هنوز نیومده میخواد عذابم بده😐

اگه اینطوریه که شما میگی پس خدا لعنتش کنه هنوز نیومده میخواد عذابم بده😐

شاید اون طرف منظورش این بوده که اکه بیاد از اول حد ومرز رو مشخص کنه ولی داداشت بد منظورشو رسونده

بهرحال نفرین نکن عزیزم 

بی دلیل عذابت بدن خدا جوابشونو میده