2777
2789

آره خیانت دیدم بعدش رابطه ام با شوهرم خوب شد اعتماد کردم دومی باردارم ولی ته دلم آرامش ندارم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه مشاور میگم، هر کسی شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه، اگه مسالتون حل شده، حال عاطفیتون با همسر بهبود پیدا کرده و به  بخشش  و پذیرش رسیدین و زخم رابطتون التیام پیدا کرده مشکلی نیست، اما اگه هنوز رنج های گذشته رو به دوش می کشید صحیح نیست یه بچه ی معصوم رو درگیر شرایط خودتون کنید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
به عنوان یه مشاور میگم، هر کسی شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه، اگه مسالتون حل شده، حال عاطفیتون با ...

اینکه بدنیا بیاد ۴۰ سالم میشه و ۱۲ سال با خواهرش تفاوت سنی داره چی ؟

الانم میگه برام‌گربه بگیرید آجی یا داداش نمیخوام حتی با بچه ی خواهرم که دو سالشه نیم ساعت بیشتر بازی ...

اگه مشکلی ندارید بگیر براش 

من از همه حیوونا میترسم 😄

بچه ها همینن 

حرفشون اصلااا اعتبار نداره 

خصوصا پس فردا بزرگ بشه یک درصد بگی بخاطر تو من فلان کردم میگه میخواستی نیاری دومی رو وقتی بابا اونطوری بوده 

خودتم بزار نفس بکشی بابا

باز بچه داری باز شب بیداری

.