2777
2789
عنوان

دو قطبی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 220 پست
چرا ولش نمیکنی🥲

نمیدونستم دوقطبی هست 

بچه دار شدم 

بعد بچه انقدر اتفاقای بد افتاد که به بیمارستان کشید و فهمیدم دوقطبی هست و رفتارای غلطش بخاطر دوره های شیدایی بوده

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگیرم

زنجبیل گل گاو زبون اسو خدوس  ماسالا  از خود عطاریم سوال بگیر شیرینی  زیاد نخور شکر زیاد استفاده نکن  بزن اینترنت ببین غذاهایی که استرس آور چی برات میاره بالا استفاده نکن 

خدابه خیر بگذرونه ولی من عاشق بچم میترسم ازش بدم بیاد بعدش

از بچه بدت نمیاد هیچوقت فقط وقتایی که وارد دوره های افسردگی میشی حوصلش رو نداری 

چون همسر من توی افسردگی با دخترم بداخلاق میشه و حوصلش نداره  

و ممکنه اونم دوقطبی بشه 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
اها نمیخوام فعلا عقد کنیم چکارکنم؟

واقعا نمی دونم اما نامزدیتم به هم بخوره آسیب می بینی. من دلم برای شوهرم میسوزه اما خوشحالم کنارمه اگه نباشه بلافاصله خودمو میکشم یا خراب میشم میفتم یه گوشه🫤

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
برای اینکه مطمئن بشی با یه دکتر دیگه هم مشورت کن اگه نظر اونم این بود که باید جدا بشی هرچی زود تر جد ...

پیش چندین تراپیست رفتیم و همه بهم گفتن تو شزایط ازدواج نداری و حتی به نامزدم رک گفتن اشتباه میکنی نامزذم اصلا قبول نکرد

از بچه بدت نمیاد هیچوقت فقط وقتایی که وارد دوره های افسردگی میشی حوصلش رو نداری چون همسر من توی افسر ...

دوست ندارم نسبت بهش بی توجه باشم ولی گاهی عاشق نامزدم گاهیم سزد نسبت بهش

تاپیکت من رو برد به سالهای پیش منتها برعکس شما  طرف من وسواس شدید فکری داشت و به من فوق العاده وابسته شده بود از روی دلسوزی کمکش می کردم اما وقتی با  دکترش صحبت کردم گفت  حالا حالا باید تحت درمان باشه رفتارهای عدم اعتمادش و ... برام آزار دهنده بود تا وقتی که خواست برای خواستگاری اقدام کنه سنگدلانه خودم کنار کشیدم گفتم نه ...می دونم که چقدر بعد از من زجه زد حتی حالش از روز قبل از من بدتر شد خانواده ش پا درمیونی کردن اما چطور می تونستم ازدواج کنم خودم کنار کشیدم گاهی از خدا طلب بخشش می کنم  .......

نه پریودم تازه تموم شده مامانم میگه خوشی زده زیر دلت ولی واقعا افسرده دارم میشم دیگه هیچ چیز بهم حتی ...

مامانت درست میگه،بجای اینکه فقط با خودت تکرار کنی که من دوقطبی ام بی احساسم هیچی بهم لذت نمیده،دنبال کارایی باش که حس خوب بگیری،چه میدونممم اهنگ شادی باشگاهی،خرید ،آرایش،بخدااا قدر زندگیتو بدون خدایی نکرده یه مشکل بزرگ و غیر قابل حل برات پیش بیاد اونموقع یاد امروزت میوفتی و حسرت میخوری.سرت رو همیشه گرم کن که به چرت و پرت فکر نکنی

پیش چندین تراپیست رفتیم و همه بهم گفتن تو شزایط ازدواج نداری و حتی به نامزدم رک گفتن اشتباه میکنی نا ...

پس تو باید جدا بشی

همه ی راه های ارتباطی رو قطع بکن باهاش دیدار یا تماسی نداشته باش تا بی خیالت بشه

نمیتونم تصور کنم چقدر شرایط سختی میتونه باشه

ولی ناامید نشو اوضاع بهتر میشه 

تاپیکت من رو برد به سالهای پیش منتها برعکس شما طرف من وسواس شدید فکری داشت و به من فوق العاده وابست ...

من نامزدم اصلا نمیره یک سال نیمه الان ماباهمیم هرکازی کردم نرفت کاش میرفت کاش زندگی من اصلا سیاه شه اون خوشبخت شه دلم به حال جفتمون میسوزه

مامانت درست میگه،بجای اینکه فقط با خودت تکرار کنی که من دوقطبی ام بی احساسم هیچی بهم لذت نمیده،دنبال ...

باورت میشه تمام اینکارا میکنم حتی نامزدم هرشب منو میبره رستوران کافه بازم دلم زاضی به این زندگی نیس گاهی فکر میکنم کاش تموم شه