2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درباره منم میگی،کار و مهاجرت

حس شیش نیستم عزیزم دوستم بود اون چیزی که بهش حس خوب مداد رو بهش گفتم 😂❤️

مرلین مونرو سایت هستمه ،کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. وگرنه ۱۸ تا ۲۲ ساله ای بیش نیستم 😂

فردا چی میگه نتیجه رو. از همین ماه یا بهمن میرم سر کار یا نه؟ . کی میرم؟

وای ببخشید باید میگفتم 

من حس شیشم نیستم 

دوستم بود ، توی امضام هم نوشتم خواستم یه حالی بهش بدم 😢😂❤️

مرلین مونرو سایت هستمه ،کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. وگرنه ۱۸ تا ۲۲ ساله ای بیش نیستم 😂

سلام به نظرت شغل و موقعیت اجتماعی همسر آیندم چطوریه

ببخشید عزیزم باید همون اول میگفتم 

این دوستم بود خواستم یه حالی بهش داده باشم 😂

توی امضام هم نوشتم 😢😂❤️

یعنی حس ششم نیستی؟ممنون میشم اگه هستی برا منم ج بدی

باور کن حس شیشم نیستم عزیزم وگرنه جواب میدادم 

من اگه بخوام جواب سوالای حس شیشم رو بدم همشونو کلا غیر ارادی خوب میگم 

اصن عادت ندارم ناامید کنم کسی رو 😂💓

اینکه ازدواجت با پیمان نزدیکه

بنططرت حسین میاد خواستگارزم

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

ذهنش درگیر یه چیزیه

عزیزم واسع منم میگی 

خاستگاریم آخر هفته خوب پیش میره؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡