2777
2789
عنوان

من روشوهرم چند وقته بدجوری کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 53 پست
عشقتون پایدار،من بعد 10سال همینطوری روش کراش میزنم

ممنونم عزیزدلم ایشالا همبشه پیش هم عاشق باشید

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جااان من شوهرمو میبینم دلم بچه میخاد انقدر بوسش کردم انگار بچمه کلافه میشه یوقتایی میگم بچه دارشم دیگه راحت میشم باخیال راااحت بوسش میکنم ومیچلونمششش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

جااان من شوهرمو میبینم دلم بچه میخاد انقدر بوسش کردم انگار بچمه کلافه میشه یوقتایی میگم بچه دارشم دی ...

آرع🤣🫢منم دلم بچه میخاد ولی خب سرایطمون جورنیست فعلا

آرع🤣🫢منم دلم بچه میخاد ولی خب سرایطمون جورنیست فعلا

انشالله شرایطتون جور شه عزیزدلم زودتر بچه بیاری خوشبخت بمونید همیشههه

منم بیبی چکم مشکوک بود بعد ۷ سال تازه الان حس میکنم باردارم حس تقریبا نزدیک ب یقین  فردا میخام برم ازمایش خون صبح

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

انقدرکارای بامزه انجام کیده انگاربچست وقتی خرابکاری میکنه یه جوری رفتارمیکنه انگارمن نمیفهمم ادا اطو ...

عین بچه هان واقعا وقتی توخودشونن خیلی بامزه ان خخخ

انشالله شرایطتون جور شه عزیزدلم زودتر بچه بیاری خوشبخت بمونید همیشهههمنم بیبی چکم مشکوک بود بعد ۷ سا ...

وای ایشالا که مثبته بسلامتی برات صلوات میفرستم خوش خبربشی حتما فردابهم بگوها

وای ایشالا که مثبته بسلامتی برات صلوات میفرستم خوش خبربشی حتما فردابهم بگوها

ممنون رفیق چشمم  عکس بیبی چکم توتاپیکام هس بروببین

مثل پریچهر و فریبرز،تو زیر خاکی

وااای

باورت میشه شوهرم میگه تو مث پریچهر کارات 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)