2777
2789
عنوان

من روشوهرم چند وقته بدجوری کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 53 پست

خدا برای هم حفظتون کنه💖 

واسه منم خیلی اینجوری پیش میاد بقول تو انگار کراش زدم رو شوهرم ، با یه استایل های مسخره ای حتی قند تو دلم آب میشه براش😁

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
🤲🏻😂من دلم میخواد رو یکی چنین حسی داشته باشممتاسفانه من فوق خواستنم یکی دو روزست و بیخیال میشمنه د ...

انقدرکارای بامزه انجام کیده انگاربچست وقتی خرابکاری میکنه یه جوری رفتارمیکنه انگارمن نمیفهمم ادا اطواراش دیوونم میکنه🤣😂

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جااان عشقتون همیشگیییی😍 

منم شوهرم سربازه وقتی لباس سربازی تنشه خیلی خوشم میاد همینطوری میشم🫠

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
انقدرکارای بامزه انجام کیده انگاربچست وقتی خرابکاری میکنه یه جوری رفتارمیکنه انگارمن نمیفهمم ادا اطو ...

خوش باشین همیشه

چندسالتونه

چند وقته ازدواج کردین؟😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

فقط عکس 🙄

نمیتونم عکس بزارم عزیزم بخاطرشغلش بعدسم روشوهربدجورغیرتیم دوست ندارم حتی کسی راجب بهش نظربده🤣🤣🤣

خوش باشین همیشهچندسالتونهچند وقته ازدواج کردین؟😂

۳ساله دوسال عقدبودیم یه ساله عروسی کردیم

خدا برای هم حفظتون کنه 🙏

شوهر من مربی جودوئه بعضی وقتا میرم باشگاه وقتی با لباس جودو داره آموزش میده واقعا دوس دارم یه لقمه کنم بخورمش 😍🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خدا برای هم حفظتون کنه 🙏شوهر من مربی جودوئه بعضی وقتا میرم باشگاه وقتی با لباس جودو داره آموزش میده ...

😘🥰خداشماروهم برای هم نگه داره جانم خوشبخت بشید