2777
2789
عنوان

ماما نا تورو خدا بیاید پسرم رو ختنه کردم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 40 پست
ختنه ربط نداره ولی نیومدن ادرارش داره

برا همین میگن تو سن پایین ختنه کنید یکی نهایتا ی هفته طول میکشه خوب میشه 

البته ختنه اجباری نیست نه تو دین نه تو پزشکی =)

برا نظافت و سلامت خود بچه انجامش میدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا همین میگن تو سن پایین ختنه کنید یکی نهایتا ی هفته طول میکشه خوب میشه البته ختنه اجباری نیست نه ت ...

ینی تو سن پایین اذیت نمیشن؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

اب زیاد بده بهش

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
ینی تو سن پایین اذیت نمیشن؟

نه هرچی بزرگتر بشن سخت تره 

تو نوزادی مای بیبی میکنی پماد میزنی تند تند عوض میکنی میشوری سریع خوب میشه 

ولی هرچی بزرگ تر بشه هم دردو بیشتر حس میکنه هم ممکنه دست اینا بزنه و خب طبیعتا نمیزاره هی انگولکش کنید کرم اینا بزنید یکم سخت میشه

ما برادرمو ختنه کردیم سر یه هفته کامل اوکی شده بود 

پسرعممو ولی دیر بردن حدود ۵ سالگی اینا طفلی هم خودش اذیت شد هم پدر مادرش اسیر شدن 

نه هرچی بزرگتر بشن سخت تره تو نوزادی مای بیبی میکنی پماد میزنی تند تند عوض میکنی میشوری سریع خوب میش ...

منم پسرم ۷ماهشه وبه شدت بدآروم وبغلی حالا میترسم ختنه کنم

منم پسرم ۷ماهشه وبه شدت بدآروم وبغلی حالا میترسم ختنه کنم

الهی بگردم خدا حفظش کنه 😍نی نی منم چند وقت دیگه به دنیا میاد 

طبیعیه استرس بگیری 

معمولا مامانا تجربشون زیاده اگه نزدیکن و میتونن بیان بگو بیان کمکت =)

الهی بگردم خدا حفظش کنه 😍نی نی منم چند وقت دیگه به دنیا میاد طبیعیه استرس بگیری معمولا مامانا تجربش ...

عزیزم ان شاالله که سروقت وسالم بغلش بگیری 😍😍😘❤️🧿

پسرم از اول کولیک داشت دهنم سرویس شد شبانه روزگریه بعدش بغلی شدالانم که کولیک نداره خداروشکر داره دندوناش درمیاد گریه باید تحمل کنم باز😭