2777
2789

حتی پسر ۵ سالم به اشتبا مدادش خورد بهم دردی نداشت اما دوست داشتم گریه کنم

زندگی از همه طرف مارو به بنبست رسونده

هرچی میرم اینستاو اینبر اونبر خودمو میزنم اون راه نمیشه 

خستم🥲

تنها راهش اینه یه دل سیر گریه کنی و سبک شی 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ااخ چقدر منی 

امشب با ی حرف چرت زدم زیر گریه و حتی شام نپختم چقدر خستم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
باهاش مبارزه کن خودت رو بالاترین سطح شادی و انرژی مثبت نگه دار

راهی برای مبارزه نیست یک شکست خورده ایم....هر دری وارد میشیم بن بسته جوریه که دوست دارم همه رو مقصر بدونم از همه شاکیم از پدر و مادرایی مخصوصا مال همسرم ک وضعیتشونو میدونستن و فقط زاییدن

از انتخاب خودم

از همسرم شاکیم.از همه چیز و همه کس دارم منفجر میشم

چرا خدا یه کمکی به‌ما نمیکنه؟

کتاب بخون

گریه کن

با یه ادم ناشناس مثل مشاور حرف بزن

دوش بگیر

به خودت برس

پسرتو بغل کن

یه چیزی کوچولو موچولو که دوست داری رو بخر از استفاده کن

یه تغییری توی ظاهرت ایجاد کن

با پسرت وقت بگذرون

نقاشی بکش

پادکست گوش بده

دلیل حال بدت رو پیدا کن، سعی کن باهاش روبه‌رو بشی

مشکلت رو روی کاغذ بنویس

روی خودت تمرکز کن

یه کاری بکن خلاصه، واسه آینده خودت و پسرت باید تلاش کنی که حالت خوب باشه

ببین با کدومه حالت بهتره

مثل قبل گریه هم نمیتونم بکنم بسکه گریه کردم و فایده نداشت

لعنت ب این دنیا ب کجا رسیدیم واقعا خیلی زوده برای نامیدی

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

به نظرم یه دفتر بخر با یه خودکار

توش با خدا حرف بزن

شکرگذاری بنویس

گلایه نکن، فقط شکرگذاری کن

بابت تن سالم پسرت، به خاطر هرچیزی که داری

از خدا بخواه تا بهت بده، تلاش کن، تلاش کن

وقتی خدا ببینه ننشستی یه جا و داری تلاش میکنی واقعا میرسونه:)

راهی برای مبارزه نیست یک شکست خورده ایم....هر دری وارد میشیم بن بسته جوریه که دوست دارم همه رو مقصر ...

ببین اگه دیدگاهت اینجوری باشه وضعیتت بدتر میشه 

باید بجنگی چون مسئولیت این زندگی باتوعه 

از تصمیمات خودت پشیمون هستی 

میتونم بهت بگم از هر راهی که میرفتی 

در هر صورت یه جایی پشیمون میشدی این ذات انسانه 

پس الان به خاطرش غمگین نباش 

کتاب بخونگریه کنبا یه ادم ناشناس مثل مشاور حرف بزندوش بگیربه خودت برسپسرتو بغل کنیه چیزی کوچولو موچو ...

میدونی بزرگترین حس عذاب وجدانم پسرمه که در کنار من داره میسوزه و در جریان مشکلات ماهست میخوام تغییر کنم اما نمیتونم

ما ورشکست شدیم و بدهکارا زنگ میزنن اجاره خونه و اقساط دوسه ماهه پرداخت نشده

حتی پول یه کفش ندارم

رفتم بعد مدتها خونه خالم دیدن کفش ندارم از مغازشون ب زور بهم کفش دادن و من از این حس ترحم بی زارم.

مادر شوهرش راجب زندگی ما به همه میگه متنفرم که همه میدونن ما تو‌چ وضعیت بدی هستیم

الان که فهمیدن چه کار کردن؟حتی مثل قبل ارتباط نمیگیرن از کدومش بگم؟؟؟متولد ۷۷ هرکسی میبینم میگه از شوهرت بزرگتری

چاقی بر اثر پرخوری عصبی

رژیم بی تاثیر

بی کاری شوهرم

بدهکاری

مدتیه یه میوه نتونستم بگیرم پسرم در یخچالو باز میکنه میگه گشنمه امروز چندتا دونه شوید بوده برداشته خورده

بس تخم مرغ پختم حالم از بوش به هم میخوره

فریزرم مدتهاست خرابه 

نمیدونم کی هستی که من دارم براش تایپ میکنم فقط دوس دارم بگم و خالی شم خستممممم خسته دوست دارم اینو داد بزنم تا صدام بهت برسه خستم بغض داره گلومو پاره میکنه