2777
2789
عنوان

انقدر پرم که با هرچیزی دوست دارم سرازیر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
میدونی بزرگترین حس عذاب وجدانم پسرمه که در کنار من داره میسوزه و در جریان مشکلات ماهست میخوام تغییر ...

خودتو خالی کن نذار بمونه تو دلت

فقط ازت خواهش میکنم کم نیار، تو خدا رو داری

خدا داره میبینت

تو چی؟میبینیش؟

حواست بهش هست؟

باهاش حرف بزن، ازش بخواه که کمکت کنه

تلاش کن که وضعیت رو بهتر کنی

باید به خاطر پسرت بجنگی، نذار این چیزای منفی تو ذهن پسرت شکل بگیره، نذار آینده اش خراب شه

کم نیار و بجنگ، باور داشته باش که درست میشه

به چیزای خوب و مثبت فکر کن، درمورد چیزای خوب حرف بزن، کارای نیک کن، باورت رو تغییر بده، خدا هم شرایط و مسیر رو برای تو تغییر میده مطمئن باش

خودتو خالی کن نذار بمونه تو دلتفقط ازت خواهش میکنم کم نیار، تو خدا رو داریخدا داره میبینتتو چی؟میبین ...

انقد به خدا التماس کردم که حس میکنم دیگ منو نمیبینه

قصه سر دراز دارد و من الان یک افسرده ای هستم که راهی برای فرار پیدا نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین الان تویی که تصمیم میگیری که آینده خودت و پسرت چی بشه

میتونی تصمیم بگیری که بشینی گوشه خونه گلایه کنی

یا اینکه بری کار کنی، بجنگی، از آدم درست کمک و مشورت بگیری و زندگیت تغییر کنه

فکرت، عادت هات، تصمیم هایی که میگیری، کارایی که در طول روز میکنی آینده رو تغییر میده

قدرت انتخاب داری، تو تصمیم میگیری که چکار کنی

ببین الان تویی که تصمیم میگیری که آینده خودت و پسرت چی بشهمیتونی تصمیم بگیری که بشینی گوشه خونه گلای ...

الان من راهی برای جنگیدن ندارم هیچ راهی نیست الان درد من پوله از کجا بیاریم 

انقد به خدا التماس کردم که حس میکنم دیگ منو نمیبینهقصه سر دراز دارد و من الان یک افسرده ای هستم که ر ...

الان سعی کن خودتو اروم کنی

به چیزای که گفتم توجه کن، از فردا یکم تغییر بده مطمئن باش که وضعیت بهتر میشه