2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خیکی

299 بازدید | 20 پست

من وزنم خیلی رفته بالا شده سه رقمی نپرسید چند 

قدمم کوتاهه

باید رژیم بگیرم چون پریود نمیشم دو قدمم راه میرم نفسم میگیره

مشکل اینجاست ک هعی خراب میکنم خب گشنم میشه چیکار کنم ورزشم نمیتونم کنم نفسم میگیره

امروز چندبار وعده غذا خوردم یواشکی وعده اخرمو مامانم دید اومد کلی غر زد سرم گفت خجالت بکش انقدر نخور خیکی شدی نمیتونی راه بری

خیلی تحقیرم کرد دلم میخواد مامانم چاق شه بترکه تا بفهمه چاقی چیه دیگه منو رژیم نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای پس وزنت خیلی زیاده

مامانت بیچاره میگه عزیزم تا تو ب خودت بیای نگرانته

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم من اصلا کاری به مادرت و حرف بدش ندارم ولی با وزن سه رقمی ستون‌فقرات و زانو برات نمیمونه، توی سن بالا به خیلی مشکلات برمیخوری

باید تحمل کنی

لاغرترین ادما هم وقتی برای اولین باز ورزش رو شروع میکنن، نفسشون میگیره

این جای نگرانی نداره

در طول زمان درست میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کی غذا خورد تو قبول کن کاریه ک خودت با بدنت کردی 

منم ۹۳کیلوام 

اولین اصل تغیر پذیرشه 

ارع من خیکی ام الان 

و نمیخوام تا اخر عمر خیکی بمونم 

پس ی سال ب خودم سخت میگیرم ک تموم شه اراده داشته باش 

برو دکتر هر روز پیاده روی برو حتی اگ نتونستی ادامه بده 

عزیزم اگر مادرت چیزی میگه برای خودته دورت بگردم 😘

اگر ورزش یا هرچیز دیگه نمیتونی یا دوست نداری 

روزی نیم ساعت برقص واس روحیتم خوبه 

من خودم خیلی لاغر بودم بعد فهمیدم بخاطر این رقصیه ک هرروز انجام میدم و الان ک ۱ سالی میشه ک نمیرقصم ۶ کیلو اضافه کردم 😐😂😅