2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که چطور تونستین به هدفم برسین

خیلی درس میخوندم.

زمان ما جعبه لایتنر تازه مد شده بود. من خریدم. تمام کتابهامو تو اونا نت مینوشتم و هر کدومو هزار بار دوره میکردم.

البته رشته م رو اصلا دوست نداشتم.(نمیگم که شناسایی نشم)

چند سال هم تو همون رشته رفتم سر کار ولی چون با روحیاتم سازگار نبود دیگه نشستم تو خونه. درگیر شوهر و بچه و... شدم.

یه سوالی دارم دوست دارم عزیزترین آدم زندگیمو به رشته پزشکی علاقمند کنم خودشو در حدش نمی دونه یعنی ...

دوستم اومده تجربی میگه میخواستم برم کامپیوتر مامانم گفت بیا تجربی

الان هرسال هدفش با دیدن نتابج عوض میشه اول میگفت دندون پزشک میشم

حالا میگه میخوام دبیر زیست بشم

خیلی درس میخوندم.زمان ما جعبه لایتنر تازه مد شده بود. من خریدم. تمام کتابهامو تو اونا نت مینوشتم و ه ...

وایییی خیلی حیفی ای خدا

پاشو برو دوباره برنامه بریز درس بخون رشته ای که دوست داری برو

ساعت مطالعه روزانت تو سال یازدهم و دوازدهم تایم مدرسه و تابستونشون چقدر بود؟ 

از تندخوانی استفاده میکردین؟ 

وایییی خیلی حیفی ای خداپاشو برو دوباره برنامه بریز درس بخون رشته ای که دوست داری بروساعت مطالعه روزا ...

من ورودی ۸۵ هستم عزیزم

خیلی گذشته از اون موقع.

الان وارد کار دیگه ای شدم. واقعا از نظر روحی حالم بهتره. 

قبلا به اصرار مامانم تو اون رشته درس خوندم. حتی مامایی تهرانم قبول شدم. ولی واقعا نمیتونستم محیط بیمارستان رو تحمل کنم.

لیسانسمو که گرفتم، رفتم دنبال هنر. کاری که از اول باید میکردم

ببین یعنی اشتباهه دخترمو اصرار کنم بره تجربی برای پزشکی ؟؟؟

اگه خودش دوست نداره، واقعا نکن.

منم چون درسم خوب بود فرستادنم تجربی

بعدم کنکور دادم با چه مصیبتی

دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شدم.

آزاد هم رشته های خیلی خوبی قبول شدم

همه شونم تهران بودن.

ولی از همه شون متنفر بودم. اونی که کمتر ازش متنفر بودم رو رفتم‌. تو دانشکاه هم خیلی درسخوان بودم‌ ولی از روی عادت بود نه علاقه.

سر کارآموزی کم آوردم. یه جورایی پیچوندم. فقط مدرکمو گرفتم و فرار کردم.

از اول هنر و نقاشی دوست داشتم.

ازدواج کردم رفتم دنبال هنر

هم حال روحیم بهتر شد. هم ارتباطم با بچه ها و خصوصا دختر خودم بواسطه کارای هنریم عالیه. هم یه اثر خاص خلق کردم که اینجا تبلیغش رو هم گذاشتم چند بار.

الانم دارم با یه موسسه همکاری میکنم که از کارم خوششون اومده و یه قولهایی بهم دادن.

الان دقیقا تو مسیری هستم که آرزوش رو داشتم ولی یه خرده دیر شد.