2777
2789
عنوان

میشه دعا کنین برام🥲 بُریدم

143 بازدید | 15 پست

هرچی‌نماز حاجات میخونم هرچی دعا میکنم اون نمازه که میگن هنوز تموم نشده حاجتت برآورده میشه رو خوندم و هیچی به هیچی...

انگار خدا نمیبینه‌ منو🥲

اگه پارتیتون با خدا کلفته میشه دعام کنین؟بخدا بدجور‌ گیر کردم...

اگه کاری در ازاش بر اومد از دستم با کمال میل انجام میدم واستون❤

میشه دعا کنی چشم زخم از روم برداشته بشه گره و بستگی زندگیم برداشته بشه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها نیستی عزیزم همه مشکلات بزرگی داریم ولی بهت قول میدم به زودی همه چی درست میشه♥️

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

ان شاءالله درس میشه کارت توکل کن گاهی وقتا خدا میخواد امتحانت کنه ببینه بازم چند مرده حلاجی😉

اینکه هرکار کردم و حل نشد اذیتم‌میکنه... دعا کنین برام❤

نمیدونم چی بگم ولی تا وقتی امام زمان ولی عصرمون هستن جای دور دیگه ای نرو امام زمانم خیلیییی دلسوز و مهربونه و خیلی مظلوم و غریب یادش کن باهاش درد و دل کن 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢