هیچی کنار اومدم باهاش خیلی اذیت میشم دو بار عمل کردم مجددا شروع شده دکتر میگه مال اضطراب و استرس بالاس باور میکنی خدارو شکر میکنم و به خدامیگم الهی بد از بدتر نشه عقیده م اینه درد خدا شکر خدا شاید مصلحتی در کار هست که من هی بگم خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودایمنی دارم پسوریازیس.. دوسال پیش اول سرم بود بعد رسید ابروهام ومژم میریختا.. منم نمیدونستم کلی فکرای منفی.. زار میزدم عزا گرفته بودم همش تجسم میکردم ابروهام کچل میشه بی ریخت میشم این دکتر اون دکتر.. سه ماه ن خاب ن خوراک انگار خدایی نکرده یکی فوت کرده هیچی بعدها فهمیدم ربط به استرس داره ودوره ای میاد ومیره.. ابروهامم هر چن ماه درمیون میریزه بعد درمیاد خوب میشه الان دیگ قیافم 😁😁اینجوریه.. خداروشکر خیلی بیماری بدی نیس.. اما بلاییه که خودم سرم آوردم
سرچ کنین گوگل میاد یعنی مغز تو یه مایعی شناور هست که محافظت بشه ازش مثل بچه تو رحم مادر حالا از استخوانهای جمجمه یه جایی آسیب دیده این مایع که شکل اشک هست کاملا زلال و شفاف کمی شور و با طعمی شبیه فلز از راه سینوس به بینی و حلق و پشت گوش نشت میکنه
به نظر من هیچ چیز اتفاقی نیس حصور شما در این بحث باعث میشه که بفهمین چقد نعمت دارین و قدر نمدونین پس همین الان بگین خدایا بیشمار شکرت میکنم بخاطر سلامتیم که متوجه اون نعمت نیستم
به نظر من هیچ چیز اتفاقی نیس حصور شما در این بحث باعث میشه که بفهمین چقد نعمت دارین و قدر نمدونین پس ...
زندگی ما خیلی متفاوته هرکس خداقل یه جا شانس کیاره یه جا حس خوب داره ولی ما هرروز بدبخت تر از دیروز طوری که هممون حداقل یبار گفتیم کاش همگی باهم بمیریم راحت شیم هیچ دلخوشی نداریم بدترین اتفاقا تو زندگی ما افتاده البته قبلا اینطوری نبود ولی 10سال پیش یهو همه چی مثل بمب منفجر دیگه روی خوش ندیدیم
زندگی ما خیلی متفاوته هرکس خداقل یه جا شانس کیاره یه جا حس خوب داره ولی ما هرروز بدبخت تر از دیروز ط ...
دوست عزیز اینجوری نگین ما تو این دنیا مسافریم وزمانی که نوبتمون باشه میریم چرا باید برای چند وقتی که اینجا هستیم اینقدر حرص و جوش بخوریم پس عقل سلیم میگه پذیرای مشکلات هستیم بخاطر آرامش خودمون چون چاره ای جز این نداریم