2777
2789
اخخخخخخخخ یکی حرف دلمو زد الان که دوران عقدم اینطوریه وای به حال بچه گو خوردم ازدواج کردم

من شوهرم خوب بود این بچه ها پدرم درآوردن از صبح تا شب وقتم برای این دو تاست صبح اون ببرم مهدکودک عجله ای بیام خونه درس این باهاش کار کنم و کارهای خونه انجام بدم و ناهار درست کنم و بفرستم مدرسه بعد عجله ای برم اون از مهد بیارم دوباره ناهارش بده دستشویی ببر و ... تا اون از مدرسه بیاد

بعد هم تا چند ساعت دو تا بچه سر هر چیز کوچیک دعوا و جیغ و پنج کشیدن هست آخر شب فقط مثل درمونده ها می شینم و به گوشی زل می زنم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن من همیشه اروزی جنین روزایی رو دارم.و هنیشه هم حس میکنم چنین روزی برای من نمیرسه هیج وقتاگه ف ...

بخدا حس میکنم اشتباه کردم 

کاش به عقب برگرده و بله نگم 😔

بچه داشتن و آزادیم منافاتی نداره هرچند قصد ندارم بچه دار شم

بزار بچه بیاری بعد تازه می فهمی بچه اون موجود گوگولی که تو فیلم ها همه اش یه گوشه آروم می شینه نیست و مدام یه لبخند شیرین می زنه نیست !

من شوهرم خوب بود این بچه ها پدرم درآوردن از صبح تا شب وقتم برای این دو تاست صبح اون ببرم مهدکودک عجل ...

خدا قوت مامان مهربون 

من فقط امشب به درجه ای پوچی رسیدم که خدا میدونه🫠

حس میکنم بدبخت ترینم

بخدا حس میکنم اشتباه کردم کاش به عقب برگرده و بله نگم 😔

عزیزم اگه الان واقعا حس میکنی داری استباه میری شاد نیستی با مشاور حرف بزن مناسب نبودی جدا شید تموم شه بهتر از اینه یعد ۱۰ سال افسرده بشی.

اوووخی خوشبخت باشین 🫠کاش دل منم با این چیزا شاد میشد امشب دلم خیلی گرفته

دورت بگردم عزیزم 🫂 همه زندگی ها روزای خوب روزای بدی رو هم داره سعی کن با همسرت صحبت کنی باهم جنگ نکنید بخدا زندگی ارزش دعوا کردن نداره،

الان این نسل جدید فرق میکنه حالا نمیدونم تهران هستی یا نه بالا شهر نگاه کنی زناشون آزادن از هرکدومشو ...

اکثریت آره همینن حق با شماست 

بله تهرانم. 

ولی همیشه هستن کسایی که تعجب کنی.

خدا قوت مامان مهربون من فقط امشب به درجه ای پوچی رسیدم که خدا میدونه🫠حس میکنم بدبخت ترینم

قبل بچه دار شدن من کلی کلاس می رفتم سر کار می رفتم الان چند ساله به خاطر بچه ها خونه نشین شدم واقعا آدم خسته می کنند

بزار بچه بیاری بعد تازه می فهمی بچه اون موجود گوگولی که تو فیلم ها همه اش یه گوشه آروم می شینه نیست ...

گفتم که من قصد بچه داشتن ندارم

ولی وقتی همه مسئولیت ها رو دوش یک نفر باشه معلومه که این تفکر به وجود میاد

شما در هر حالتی باید برای خودت وقت بذاری از همسرت کمک بگیری

بچه هام از یه سنی به بعد مستقل تربیت شن که مادر بتونه آزاد باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دورت بگردم عزیزم 🫂 همه زندگی ها روزای خوب روزای بدی رو هم داره سعی کن با همسرت صحبت کنی باهم جنگ نک ...

اخه دعوام نمی‌کنیم معمولیه

پشیمونم حس میکنم دوستش ندارم 

خریت کردم خریت 

من این روزا رو اصلا دوست ندارم خوشحال نیستم