2777
2789
عنوان

از مامانم کتک خوردم کبود شدم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست

تاپیک قبلیتو دیدم ، شوهر داشتی یعنی مادرت به خودش این اجازه رو میده که با اینکه حتی دیگه شوهر هم کردی و سر خونه زندگی خودتی به خاطر هیچی ،کتکت بزنه؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کبودی که خوب شده مال امروز نیست 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
منم خیلی کتک خوردم از مامانم امسم حتی اشکم دراورد شما ازدواج کردی الان؟

بله عزیزم ازدواج کردم انشاالله خدا به دلتون ارامش بده ... اینکه ی دختر از سمت مادرو پدرش  بی مهری ببینه بنظرم خیلی دردناک تر از بقیه اس حالا چه آشنا چه غریبه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بله عزیزم ازدواج کردم انشاالله خدا به دلتون ارامش بده ... اینکه ی دختر از سمت مادرو پدرش بی مهری بب ...

خوشبخت باشی عزیزدلم

اره دیقا (: اصن هیچ انگیزه ای واسه ادامه نمیمونه برا ادم 

تنها ارزوم اینه با اونی ک میخام با دل خوش ازدواج کنم در برم فقط

خوشبخت باشی عزیزدلماره دیقا (: اصن هیچ انگیزه ای واسه ادامه نمیمونه برا ادم تنها ارزوم اینه با اونی ...

ازخدا خوشبختیتو میخوام عزیزم ❤️🤲

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲