قربان فقط بخاطر پول و مقام میخواد این کار کنه .وگرنه سوجان رو خیلی دوست داشت .دلم برا سوجان خیلی میسوزه .ولی آخرش با سهراب ازدواج میکنه دکتر هم میشه بعد انقلاب میشه و قربان هم به گوه خوردن میوفته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فیلم که نیست پریشب کلی برای مادر هاجر گریه کردیم الان برای مادر حوا 😐من اشک هام تموم شد
هر شب ی مرگ و میر رو داره
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
الان بابای سوجان دیشب یه جا بدون عصا داشت راه میرفت امشب مادرحوا میگفت میخواد وصیت بنویسه یعنی سوجان باید بی کس و کار بشه تا اوج بدبختیش نشون بدهد؟ همین خیانت قربان بدترین پرده بس نیست؟ 😬
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بخدا مسخره است الان بابای سوجان دیشب یه جا بدون عصا داشت راه میرفت امشب مادرحوا میگفت میخواد وصیت ...
انرژی منفی میدن اصن به آدم
موندم ۳۶۰ قسمت رو چه جوری میخواد کشش بده
دیگه کسی زنده نمی مونه
احتمالا جاویدم میکشن به خاطر انتقام از سهراب
نه اون حالا حالا هست چون داره داستان تعریف میکنه 😂
به نکته ظریفی اشاره کردی