2777
2789
عنوان

تعارف نامتعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
میخندم و حتی یک درصدم ناراحت نشدم و والا ک راست میگن۲۳سالع جز درس هیچ کاری نکردم النم هیچی نیستم

اخه من واقعا از طریق درسم دارم پول دار میارم و ادامه تحصیلمم درراستای شغلمه چرا باید کسی اینو بگه اونم چند بار 

مینیمال 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این لحاظ که الان همه آدما درس میخونن و دانشگاه هم میرن اکثرا ولی توی شغل و زندیگشون موندن.البته ب ...

اهان . ن اخه من دقیقا شغلم مرتبطه و اون طرف میدونه که ادامه تحصیلمم بی هدف نیست 

مینیمال 
اخه من واقعا از طریق درسم دارم پول دار میارم و ادامه تحصیلمم درراستای شغلمه چرا باید کسی اینو بگه او ...

اولا که امیدوارم موفق باشی همیشه و هرجا

دوما اینکه اون طرف واقعا یه چیزی پرونده، اصلا دقت نکرده چی گفته

دقیقا چندروز پیش رفتم دم خونه دوستم امانتیشو تحویل بدمسر ظهر بود گفت بیا بالا گفتم نه مرسی من دم ساخ ...

منم همین مدل تعارفات رو درک نمیکنم واقعا 

این آدم هم بار اولش نبود هر بار میگه این همه خوندی چی شد در حالی ک میدونه من. در راستای شغلم دارم ادامه میدم باز هم ول کن نبود دیگه داشت تمرکزم رو بهم میزد 

مینیمال 
راستش منم ناراحت شدم ولی نمیدونم درست بود که گله کردم یا ن

شما معمولا بر حسب نیت طرف باید جواب بدی نه بر حسب برداشت خودتون 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اهان . ن اخه من دقیقا شغلم مرتبطه و اون طرف میدونه که ادامه تحصیلمم بی هدف نیست

خیلیم عالی

فقط یه چیزی به دهنش اومده و گفته😂 مهم نیست. اگه منظور هم داشته باشه که دیگه اصلا مهم نیست

شما معمولا بر حسب نیت طرف باید جواب بدی نه بر حسب برداشت خودتون

حقیقا چون هر بار تکرار می شد نیتش رو نفهمیدم میدونی اگه ی نفر یه بار بگه آدم شاید اهمیت نده ولی ایشون تو ماه گذشته پنج شش باری گفته 

مینیمال 
اخه من واقعا از طریق درسم دارم پول دار میارم و ادامه تحصیلمم درراستای شغلمه چرا باید کسی اینو بگه او ...

شل بگیز و از زندگی لذت ببر

هر حرف ادمارو نکن ی چاقو و به خودت هردفعه زخم بزن

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔