2777
2789
تصورت خیلی دور از واقعیت نیست 😭

گریه نکن بابا...بچه شدی ؟ از این فرصت های زندگیت استفاده کن.دوروز دیگه میزنی تو سرت میگی هیچی نشدم .بشین مثل آدم درستو بخون✋ .انرژی منفی هم نده به خودت. آفرین دخترجون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه نکن بابا...بچه شدی ؟ از این فرصت های زندگیت استفاده کن.دوروز دیگه میزنی تو سرت میگی هیچی نشدم . ...

اصلا از وقتی اومدم دانشگاه انگاری خنگ شدم 

جز نفرات اول ورودی بودمو احتمالا جز نفرات آخر خروجی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عزیزم ببخشید برای کنکور میتونم ازتون سوال بپرسم ؟

بپرس عزیزم ... مگه فقط تو کنکور بتونم کمک کسی کنم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چرا ؟رشتت چیه؟ به نظر خودت کوتاهی نمیکنی خودت؟

پزشکی ام خیر سرم 

نمیدونم میخونما ولی حجم مطالب زیاده سطحی میشه رسید خوند 

بپرس عزیزم ... مگه فقط تو کنکور بتونم کمک کسی کنم

خودتونو دست کم نگیرید 🤯🫂 

برای اینکه پزشکی قبول شد چجوری باید درس خوند ؟ 

البته برای منی که میخوام تازه شروع کنم اما نسبتا درسم خوبه ..

خودتونو دست کم نگیرید 🤯🫂 برای اینکه پزشکی قبول شد چجوری باید درس خوند ؟ البته برای منی که میخوام ت ...

دست کم نمیگیرم ولی خب فعلا گیر کردم ....

باید منظم با کیفیت و با ساعت مطالعه بالا بخونی 

مشاور بگیر 

منابع خوب 

نظم و علاقه 

دست کم نمیگیرم ولی خب فعلا گیر کردم ....باید منظم با کیفیت و با ساعت مطالعه بالا بخونی مشاور بگیر من ...

انشالله که از پسش برمیای 😉 وقتی کنکورو رد کردی پس امتحاناهم میتونی 💕 

مرسی عزیزم 🫀💋

انشالله که از پسش برمیای 😉 وقتی کنکورو رد کردی پس امتحاناهم میتونی 💕 مرسی عزیزم 🫀💋

❤😘خواهش میکنم 

دعا کنید برام