2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن چقد سخته

135 بازدید | 18 پست

فک کن همش بدو بدو و استرس 

دنبال لباس و تالار و خرید... 

واییی فکرشم کلافم میکنه 

اینهمه هزینه حالا کمش ۶۰۰ تومن. اونی که نداره چیکار کنه از کجا بیارع هعیییی  

چقد زوره😂همین پول میتونی وسیله خونه بخری

👸❤️شکر که اومدی تو زندگیم 

ما که به پدر شوهرم گفتیم عروسی نمیخوایم 

به جاش پولش و داد برامون ماشین خرید 

بهمن ماه میخوای بریم سر خونه زندگیمون 

عروسی در حد ۲۰ نفر همبن خواهر برادرای خودمون هستیم و لباس عروس و آرایشگاه و میرم اما دیگه تالار و مهمون نداریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کادو جمع میشه دیگه ما همیشه تو عروسی هامون بیشتر از خرجی که کردیم کادو جمع میشه مگه اینطور نیست همه جا؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ما که به پدر شوهرم گفتیم عروسی نمیخوایم به جاش پولش و داد برامون ماشین خرید بهمن ماه میخوای بریم سر ...

😍😍عالیهههع مبارکههه خوشبخت ترین باشید

منم عاشق عروسی شلوغم ... ولی هزینش بالاست ... فعلا م نداریم پولشو .... قدیم لااقل میگرفتن کادوها کلی میشد الان نصف پول عروسیم نمیشه ... الان حتی مهمونم یه لباس بخره و برای بچه م لباس بخره و کادو بده و ارایشگاه بره بهش فشار میاد خدا کمک کنه الهی

عزیزم کادو جمع میشه دیگه ما همیشه تو عروسی هامون بیشتر از خرجی که کردیم کادو جمع میشه مگه اینطور نیس ...

نه همه جا اینطور نیس 

بلاخره من قبل عروسی رو میگم.. 

یه سوال گلم حدودا چقد جمع میشه مثلا؟ 

اطراف ما ک شکر خدا جدیدا چندتا جوون ساده با یه شام به نزدیکان رفتن سر زندگیشون   یکی پولشو داده ماشین خریده. یکی قسطای تکمیل خونه اشو داده و تحویل گرفته  یکی هم رفتن سفر  خیلی هم عالی نزدیکان و درجه یکها هم هدیه اشونو تو همون شام ساده دادن و السلام مام از خرج لباس و آرایشگاه فرار کردیم و گفتیم الهیییی سفید بخت بشیذ😅

عزیزم کادو جمع میشه دیگه ما همیشه تو عروسی هامون بیشتر از خرجی که کردیم کادو جمع میشه مگه اینطور نیس ...

عزیزم شهرستانید شما؟ شهرستان خیلی ایناش خوبه ولی تهران برای هرنفر مهمون ۱۶۰۰ به بالا هزینه باید بدین تازه عروسی ساده ... به جز خرجای دیگه

نه همه جا اینطور نیس بلاخره من قبل عروسی رو میگم.. یه سوال گلم حدودا چقد جمع میشه مثلا؟

عروسی من سال ۹۵ بود حنابندون ۵ تومن خرج کرد بابام تالار شام میوه شیرینی داد ۷ تومن جمع شد  الان تو عروسی هامون سی تومن اینا بیشتر جمع میشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد