دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی ممکنه منم شبی ک بارداربشم ازذوق خاب نرم بعد۶سال حسرت ک دیگه شده برام رویا؟ازخداهمیشه میخام ک هر ...
امیدوارم ب زودی زوددددددد ی کوچولو خدا بتون بده سالم و سلامت
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
مرسی عزیزم من خیلی تلاش کردم خیلی صبوری کردم ولی نمیشه دیگه هیچ چی مثل قبل نیست🥲 ولی از ته دلم از خ ...
من بگم چقدر دربرابرکتک زدناش دووم اوردم درحدمرگ کتک زدناش من سکوت من نگاه اروم اشک ریختم اجازه نداشتم بلندگریه کنم مباداهمسایه هابشنون ک براش حرف دربیارن منم صبوری زیادیمکنم و خاهم کرد ب لطف امید خدا
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
امیدوارم ب زودی زوددددددد ی کوچولو خدا بتون بده سالم و سلامت
ممنون جان دلم ایشالااهرچی ب صلاحته همون بشه
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
دوباره ذوق اون روزا رو بیار.حیفه بخدا..برا منم دعا کن تجربه کنم رسیدن بهش رو
خیلی قشنگه رسیدن
قشنگ یادمه از پتجره اتاقم نور ماه افتاده بود رو صورتمون اون غرق خواب از خستگی من بالشتم از اشک خیس شده بود تموم ارایش نامزدیم ریخته بود رو بالشت انقدرررر حالم خوب بود ولی حالا هرکی ی طرف میخوابه گاهی
ان شاءالله عزیزم عشق خیلی شیرررینهبعد 15 سال... هنوز از نگاه کردن بهش، ذوق مرگ میشم
😍منم با حرفات ذوق کردم..عشقتون ابدی و دلتون شاذ
فداتشم لطفا. دعا کن خدا ارزویی ک سالها دارم رو با صلاح خودش یکی کنه
خیلی قشنگه رسیدن قشنگ یادمه از پتجره اتاقم نور ماه افتاده بود رو صورتمون اون غرق خواب از خستگی من با ...
ممنونم عزیزم
خیلی قشنگه رسیدن قشنگ یادمه از پتجره اتاقم نور ماه افتاده بود رو صورتمون اون غرق خواب از خستگی من با ...
اوخیییییییی
بچه بودم شبای عید هممون تو پذیرایی کنار سفره هفت سین می خوابیدیم و رسممونه تا صبح شمع های توی سفره باید روشن باشن.از ذوق روز عید و لباسهای نو و عیدی و اینکه پیش مامان بابام می خوابیدیم خوابم نمی برد.فقط همین.دیگه هیچ چیز انقدر ذوق نداشت که خوابم نبره
بچه بودم شبای عید هممون تو پذیرایی کنار سفره هفت سین می خوابیدیم و رسممونه تا صبح شمع های توی سفره ب ...
اوخی 😍 چ قشنک