2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه وقتا ک پول میاد دستم میخوام فرداش برم خرید لباس برا بچه ها خوابم نمیبره🥲🥲🥲آخه قبلا یه مدت تو سختی بودیم همیشه لباس کهنه میپوشوندم بچه هام😮‍💨😮‍💨

خداروشکر چندوقتیه میتونم گاهی لباس مناسب بخرم برا بچه هام💕💕

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بعد کلی سختی ک ازطلاقم میگذشت باچله زیارت عاشورا ک خاسم مشکلاتم حل بشه ۴۰ روز بعد خداشوهرموبمن بحشید یجوری عاشق ودلبسته هم شدیم ک هرروز بیشترازدیروز میشه این وابستگی ازحدااین عشقارو براتون میخام ک تحت هرشرایط سختی یامشکلات باهم کنارهم بتونید ادامه بدین باعشق هم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اره اون شب قشنگ بود واقعا ولی الان چی 5 روزه که باهم حرف نمیزنیم سر یه چیز الکی

آخرش قشنگ باشه این چیزا پیش میاد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اون روزی که بهم پیام داد و اعتراف کرد ۱ روز که هیچی ۲ ماه نتونستم بخوابم

وای اره حس خیلی قشنگیه لعنتی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
ان شالله حاجتتو از خدا بگیری .نذر سیب شهید علی جهانیاری به دلم افتاد انحام بده

چشم عزیزم خیلی ممنون

تجربه من توای ۲۵سال این بود هیچی لذت بخش تراز داشتن عشق نیست توزندگی 

باعث میشه انگیزه بگیری برای ادامه دادن نفس کشیدن و لبخندروی لبت بادیدنش ایشالابحق حضرت ززهرا تمام عاشقابهم برسن اگرخیری بعدش براشون هسو

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!