2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر شوهرم گفت دکتر نگفت جنسیت بچه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 116 پست
وااای چطوری مگ میشه؟؟

اره شده دیگه آیودی هم تو تمام سونو ها تاالان گفتن هنوز سرجای اصلیش قرار داره و تکون نخورده.21هفته ام

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
اره فقط ان تی دادم همه اینجا گفتن عکس سونو ب دختر میخوره هر چی خدا بخاد

توکل بخدا وایسا تا آنومالی. اون دقیق. ان تی کلی خطا داره. واسه منو که با چه اطمینانی میگفت. از ضربان و قد و سر بچه و همچی مایه گذاشت😂😂تازه مادرشوهرمم خواب پسر میدید هعی زنگ میزد میگفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فقط ان تی دادم همه اینجا گفتن عکس سونو ب دختر میخوره هر چی خدا بخاد

اتفاقا امید الکی نداشته باشی بهتره منم تا انومالی که هیچ تا هفته قبل که رفتم سونو ۳۴ هفته باز همش امید داشتم ان تی الکی نمیگه

اسم دستگاه چیه چه دستگاه گذاشتی تجربه اش چطوری بود

اسمش یادم نیست دفترچه اش دارم که تاریخ و اینا نوشته توش  دم دست نیست که برم بخونم. وسط سیکل ها گاهی لکه قهوه ایی میدیدم کم. ولیدرکل هفت سال داشتمش بدون مشکل تا اینطوری شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا امید الکی نداشته باشی بهتره منم تا انومالی که هیچ تا هفته قبل که رفتم سونو ۳۴ هفته باز همش ام ...

دقیقا من بخاطر همین به همه گفتم دختره چون سونویی که رفتم معتبره حتی ب خواهر شوهرم گفته بود ۴۰ درصد دختره که دختر بود به منکه گفت ۸۰ درصد دختر

عزیزم انشالله بچهامون پر خیر و برکت باشن برا زندگیامون منکه خودم اصلا برام فرق نداره فقط بخاطر شوهرم ...

اطرافیانت چیزی نگفتن

تیکه ای بهت نپروندن؟؟

من خانواده خودم خیلی ذوق کردن گفتن دخترت خواهر دار میشه اما از اون ور رفتارایی از خانواده طرفم دیدم که دلم شکست🥲

وااای خطرناک اینطوری یعنی صدرصد نیست؟؟

هیچ روشی صد در صد نیست . تازه آیودی بهترین روش بوده فکرکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اطرافیانت چیزی نگفتنتیکه ای بهت نپروندن؟؟من خانواده خودم خیلی ذوق کردن گفتن دخترت خواهر دار میشه اما ...

تو روم چیزی نگفتن ولی پشتم خدا میدونه پدرشوهرم که جونش برا پسر در میره هنوز بهش نگفتن ب شوهرم گفتم کسی برام مهم نیست فقط خودم و خودت مهمیم هر کسی بهم بی احترامی کرد نمیزارم بچمو ببینه حتی خانوادت

اره شده دیگه آیودی هم تو تمام سونو ها تاالان گفتن هنوز سرجای اصلیش قرار داره و تکون نخورده.21هفته ام

نمیشه درش بیارن شاید خاستی طبیعی بچه بیاری چی میشه؟

اینجا هر کس بگه دلم پسر میخواد باید صدبار عذرخواهی و تعارف و حرف و حدیث پشت هم بچینه تا از طرف کاربرای بی منطق خورده نشه 

خیلی عادیه که یکی دختر دوست داره ، یکی پسر 

ضمنا اسی جان خواهر منم توی سونو ان تی احتمال بالای ۸۰ درصد پسر بود ولی سونوهای بعدی دختر و الان یه ناز دختر داره بازم برای تصمیم گیری و اطمینان صد درصدی زمان هست 

خدا بهترین ها رو براتون مقدر کنه 🙏♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.