من با یه مشاور کنکور امشب اشنا شدم خیلی محترمانه ورسمی باهاش حرف زدم من کلا ادم محترمی ان با همه و همیشه هم درگیر درسم وکاری به کسی ندارم تا الانم با هیچ کسی دوست نشدم 21 سالمه بعد همش تعریف منو میکرد چقد مودب ومحترمی وفلان که خجالت نکش باهام وراحت باش باهام بعد ازم پرسید راستشو بگو وضعیت مالیتون چطوره من گفتم متوسطه پنل ماز خودشو داد بهم استفاده کنم خیلی محترم بود گفت دوست دارم به عندان دانش اموزم ببینمت منم گفتم دلیلی نداره ببخشید خلاصه ناراحت شد منم عکس خودمو تایمدار با حجاب وروسری نشونش دادم گفت خیلی خوشگلی و ..من گفتم شما منو اشتباه شناختین من همچین دختری نیستم گفت تو بد برداشت کردی گفتم پنل ماز هم نمیخوام گفت که من ازت خوشم اومده تو ادم خوب ومودب وپاکی هستی منم گقتم من خوشم نیومده وبهم پیام نده همش قلب میداد وعزیزم عزیزم میگفت چت دو طرفه پاک کرد من حس بدی دارم از خودم خجالت میکشم که من چی کار کردم مگه اون میخواسته با من دوست شه همش میگفت خوشم اومده ات من ساده فکر میکردم داره مثل خواهری میگه گفتم خواهرانه میگین گفت نه دیوه چرا متوجه نمیشی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.