2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوماهه باردارم بعد مامانم برام غذا میپزه میده بعد اقا بهش برخورده و گفت دیگه خودت غذا بپز اول ک خو هیچی تو یخچال نبود و بعدم ک من حالم خوب نبود ک بپزم حالا امشب گفت از فردا غذا میپزی نپختی برو خونه ننه ج ن د ه ات 😔 و بچه رو هم برو بنداز نمیخوام 😔

من دوماهه باردارم بعد مامانم برام غذا میپزه میده بعد اقا بهش برخورده و گفت دیگه خودت غذا بپز اول ک خ ...

منم هزار تا از این حرفا خوردم ... اما بچش رو دوست داره ... تا حالا نگفته بندازش

وای وای وای ....چجوری میخوان جواب خدا رو بدن .....وای از دست این آدما

اصلا نمیگه من بیچاره حاملم اول ک میگفت بهم نازایی و بچه دار نمیشیم بعد ک اقدام کردیم زود گرفت خداروشکر و شدیم بعدم باورش نمیشد تا سونو قلب رو دید

من دوماهه باردارم بعد مامانم برام غذا میپزه میده بعد اقا بهش برخورده و گفت دیگه خودت غذا بپز اول ک خ ...

الهی بمیرم برات،خیلی ناراحت شدم،چطور دلش میاد همچین حرفی بهت بزنه ،اعصابم خراب شد😔😢

اینجاست که پی میبریم اون زنی که اصطلاحا اسمش مادره هیچ چی یاد بچش نداده صد هزار بار باید لعنت بفرستیم