2777
2789

مثلا با جاریا تو ی ساختمون باشید

جاریتون النگو بخره درامدا از ی جا شراکتی باشه شما چیزی بر ندارید بخاطر پول کمه اما اونا قانون شکنی کنند و تا میتونن پول بر میدارن چون پول دس خودشونه 

خیلی عصبیم زیاد 

فک کنید رفته با پول رو همی النگو خریدخ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر خودته که گذاشتی بهت ظلم بشه معلومه که عصبانیت داره

وای دارم میمیرم امروز اصلا نتونستم کارامو کنم از عشبانیت قراره درست کنن حق و حقوقا اما وای بگید فقط چطور اروم شم ب کسی هم نمیتونم بگم

وای دارم میمیرم امروز اصلا نتونستم کارامو کنم از عشبانیت قراره درست کنن حق و حقوقا اما وای بگید فقط ...

عزیزم حالا که قراره درست کنن دیگه حرص نخور ولی پی داستان رو بگیر تا اخرش

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

چی بگم😑وای دارم عصبانیت تلف میشم

حق داری والا منم بودم خون بپا میکردم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میگ از درامد همسرم خریدم ولی همسرش ۱۲۰ میلیون بدهکاره

همسرت باید یکاری کنه شما هرچی بگی آدم بده داستان میشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چ کارا باهات کردن؟

خیلی اذیتم کردن 

یکیشون ۱۰ سال 

یکی دیگشون ۱۸ سال ازم بزرگتر بود 

منی که تازه عروسی کرده بودم و خورد میکردن و خودشون که لاااا طلا ماشین خوب و خونه داشتن تحقیر 

میرفتم گوجه خیار هرررچی بخرم میخرم میکردند که وااای ما صندوق صندوق می‌خریم و تو یه کیلو؟ و خیلی چیزای دیگه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️