2777
2789
عنوان

آقایی کجایی که نذاری خانومیت درس بخونه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مال من زنگ نمیزد یا نمیومد دیدنم

بهش گفتم چرا اینکارو میکنی

برگشت گفت نمیخام مزاحم درس خوندنت بشم برو درستو بخون پاس شی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقایی من گفته معدلم ۲۰ شه برام جایزه میخره🙄😤🤧

معصومه سلام خوبی 

تور خدا بگو چیکار کنم چطور بخونم 

از اول ترم نخوندم یا اگه چیزی خوندم درست حسابی نبوده و چیزی یادم نیس 

ما چون ترم اولی بودیم دیر رفتیم همه کلاسا فشرده تا 6 عصر 

خوابگاهب هم بودم 

الان من موندم و ی عالمه درس 

انقد استرس دارم قلبم درد گرفته حتی تو خواب ذهنم درگیر درسه.

همش می ترسم بیفتم و مشروط شم 

چطوری واسع دانشگاه میخونن؟😢😢😢

اون فرجه دو هفته ای قبل امتحان هم  کلا نداشتیم فقط 3/4 روز پیش تموم شد کلاسا دقیقا چهارشنبه 

میشه راهنماییم کنی😭😭بخدا از کنکور بیشتر استرس دارم 

هم حجم درسا زیاده هم سخته هم حس می کنم انگار خنگ شدم هیچی نمی‌فهمم هیچی یادم نمی‌مونه 

بیوشیمی اینا چطور مبخونن؟

رشته هم پرستاری امسال قبول شدم ترم یکم 😭

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
برا منم می‌گفت بخون خیلی بخون😶

همه چب شانسه

من دوس دارم وسیله بشکونه داد بزنه بگه نمیخوام تو درس بخونی ب کی بگمممم بعدم برام گل بخره بگه تورو به پیر به پیغمبر خودتو اذیت نکن درسو ول کن بمون خونه کد بانویی کن😂🤣

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

کل سالای مدرسه دعا میگردم خاستگار بیاد نزاره درس بخونم🙄😂❤️لامصب خشکیده بود ... منم خوندم و خوندم ۲ ...

😂😂😂💔

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
همه چب شانسهمن دوس دارم وسیله بشکونه داد بزنه بگه نمیخوام تو درس بخونی ب کی بگمممم بعدم برام گل بخره ...

🤣🤣🤣🤣👌

معصومه سلام خوبی تور خدا بگو چیکار کنم چطور بخونم از اول ترم نخوندم یا اگه چیزی خوندم درست حسابی نبو ...

سلام عزیزم

الهی بگردمت حق داری عزیزدلم

ترم اول این حجم استرس طبیعیه

درساتونم سنگینه 

ببین کلا گوشی و بذار کنار

الویت بندی کن از هر درس

مثلا بیوشیمی ببین کدوم بخش منبع امتحانت سخت تره

اول اونارو بخون

بعد بخشای دیگه

تا میتونی تکرار و تمرین کن

برای بیوشیمی جزوه داده؟؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلام عزیزمالهی بگردمت حق داری عزیزدلمترم اول این حجم استرس طبیعیهدرساتونم سنگینه ببین کلا گوشی و بذا ...

اصلا نمی دونم چی به چیه کدوم سخته کدوم آسون گیج و منگم بخدا 

نه نداده ی جزوه انگلیسی داره از اون تدریس می کنه الان موندم چه غلطی کنم 😭 

بخدا خیلی خسته همه چی اصلا نمی تونم برنامه بریزم این هفته امتحانا شروع میشه و استرسم هر روز بیشتر 

اینکه نمی‌فهمم بیشتر اذیتم انگار مغز منو درآوردن بخدا 

بنطرت میفتم همه رو ؟ یا مشروط ؟

اصلا نمی دونم چی به چیه کدوم سخته کدوم آسون گیج و منگم بخدا نه نداده ی جزوه انگلیسی داره از اون تدری ...

رفرنس نداده ک مثلا از لنینجر بخونید یا چی

😤

قدم اول حذف گوشیه

کلا کنارش بذار

قدم بعد بشین یه کاغذ برداربرای هر درس مشخص کن چی قراره بخونی

نه بابا مشروط نمیشی دختر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
رفرنس نداده ک مثلا از لنینجر بخونید یا چی😤قدم اول حذف گوشیهکلا کنارش بذارقدم بعد بشین یه کاغذ بردار ...

موقع خوندن می‌ذارم کنار بخدا 

همه کلا نمیشه چون باید چک کنیم پیام های کلاسو که نماینده می‌ذاره

موقع خوندن که گوشی کناره ولی خیلی سخته درسا مثلا دو ساعتها دارم ی درسی رو میخونم مثلا میکروب بعد تموم میشه میام بعدش حتی همون ی دقیقه بعد هیچی یادم نیس انقد که سخت و زیاد و قاطی و پاتیه فک کنم مشکل از منه 

چون نشنیدم بقیه چیزی بگن

همش استرس دارم تپش قلب گرفتم این مدت از استرس  با اینکه اصلا قبلا نداشتم 

نمی دونم چیکار کنم با این وضع

موقع خوندن می‌ذارم کنار بخدا همه کلا نمیشه چون باید چک کنیم پیام های کلاسو که نماینده می‌ذارهموقع خو ...

عزیز دلم ترم اول یکم سخت تره

حجم درسا یهو زیاد میشه

یا روند امتحانام آشنا نیستی استرست عادیه

ولی سعی کن اروم باشی این شرایطت و باقی همکلاسیام دارن

عزیز دلم ترم اول یکم سخت ترهحجم درسا یهو زیاد میشهیا روند امتحانام آشنا نیستی استرست عادیهولی سعی کن ...

آخه اکثرا خونه شون همون جاس می رن خونشون 

و تو طول ترم خوندن اکثرا من موندم 😭