2777
2789
عنوان

درد پیرسینگ گوش

96 بازدید | 15 پست

۲ روزه ی گوشم رو ۲ تا پیر زدم وقتی پماد میزنم درد میگیره میخام ببینم تا چن وقت وقتی دست میزنیم درد میگیره؟

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.

وای مال من تا یه ماه درد میکرد لنتی باز یه موقع حواسم نبود می‌خورد ب چیزی خون میشد 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی درارین جاش میمونه!!

مشکلی ندارم سوالم درد پیر بود نه موندش

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.
وای مال من تا یه ماه درد میکرد لنتی باز یه موقع حواسم نبود می‌خورد ب چیزی خون میشد

برای من اصلا خون نمیاد اخه

خب مگه مجبورتون میکنن اینکارارو بکنین🤦‍♀️

عزیزم سلیقه ای هست 

درباره دوره نقاهت اش سوال کردم میتونین جواب ندید

آبجی من زد گفتم نزن ، خیلی درد کشید گفت از عمل بینی بدتر درد کشیدم. رفته بود دکتر بهش گفته بود حالا ...

چرا اخه اینقد درد؟؟

من الان اصلا نه عفونت دارک نه درد فقط موقعی که باید پیرسینگ و‌جا به جا کنم پماد بزنم درد میگیره به نظر خودم عادیه تازه ۲ روزه زدم ولی دنبال دلیل دیگه اس میگشتم