2777
2789

میترسم سکه بشه ۱۰۰تومن  والا  ، با رهن یه مسکن مهر بخرم  مسکن مهرها سندعرصه ندارن  فقط سند عیان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا مسکن مهرم مسخره بازیه بعد یک میلیارد قسط دادن میگن یک میلیارد نقدی بده تا خونه رو بهت بدیم

نه آماده بخرم   مسکن ملی که نه   یه میایارد هست من ۸۰۰ بدم با ۲۰۰تومن رهن   ولی میترسم بعد عید سکه هام بره تااااا ۱۰۰تومن بعد بزنم تو سر خودم   یه کاربر هس هوای خوش   همش تاپیک میزنه ۳۴۰ گرم طلا پارسال فروختم مسکن مهر رو طلاهام الان ۸۰۰ تومن هس هر روزم میشماره بعد میگه مسکن مهره ۱۵۰ تومن رفته روش

نه آماده بخرم مسکن ملی که نه یه میایارد هست من ۸۰۰ بدم با ۲۰۰تومن رهن ولی میترسم بعد عید سکه ه ...

اره طلا خیلی گرون تر میشه بنظرم کل سرمایتو طلا بخری بهتره خونه آنچنان رشد نمیکنه 

با این وضع دلار مطمئن باش طلا به هشت تومن میرسه

آخ آخ  من یه آپارتمان خریدم  اردیبهشت سکه هامو ۴۲۸۰۰ فروختم   خونه تکون نخورده  تازه پایین ترم میگن  بعد سکه هام الان ۶۰۰ میلیون رفته روش  البته خونه رو خب مثلا دلالها میخوان الکی بزنن تو سرش   میشه مثلا حالا ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون بالاترم فروخت  تبدیل به پولشم سخت تره   اما الان یادم افتاد برا چی خریدم  میخواستم شوهرم دست نزنه به سکه ها   بار آخر سال ۹۸  چندتا سکه فروختیم الکی برا بازسازی خونه ای که دوماهه بعد فروختیم  نزدیک ۳۱ میلیون یعنی ۵تا سکه الکی فروختیم  بعد همسایه خونمون رو خرید ندیده  البته منم رفتم یه جا دیگه خونه خریدم ولی منظورم به پول اللن ۳۰۰میلیون یا بیشتر الکی هدر دادیم  شوهرمم خودش ناراحت شد بهش گفتم من به بدبختی خرج نمیکنم و سکه میخرم با وام و.....بعد تو الکی خرج بازسازی خونه ای کردی با اون سختی و بدبختی بعدم همسایه خونه رو خرید اونم ندیده  شوهرم گفت اشتباه کردم  منم گفتم از حلقومم و خرجم و مسافرت خارج میزنم    میگه کاش سکه ها رو خرج بتزسازی خونه جدید میکردیم!   حالام میخوام سکه ها رو به بهانه ای نکشه   رفتم آپارتمان خریدم