2777
2789
عنوان

یه حس خیلی قوی بهم میگه یکی از کاربرای معروف فیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 103 پست

میدونم کی رو میگی ، یادمه  تاپیک زده بود  برای اثبات خودش 

چون بارها بهش گفتن فیکی یا داستانات ساختگی هست 

کلا نی نی سایت از کاربری که نوشته باشه دانشجوی پزشکی خیری ندیده 😅

انشالله که اشتباه میکنیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم کی رو میگی ، یادمه تاپیک زده بود برای اثبات خودش چون بارها بهش گفتن فیکی یا داستانات ساختگی ...

بالاخره شناختی کی رو میگم

وایسا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ی روز ی حرفی زده ب شما؟؟؟والا شما ک تو امضات ی جی دیگه زدی ک ریپ نزنین بعد خودت میری ب مردم گیر میدی ...

اره ی حرفی زد و دلمو شکوند قضاوت نابجا کرد 

بعدم منک نمیخاستم فحش بدم 

اون گفت مال باباته فلان بهمان پ‌من چکارش دارم باشه یا نباسهد

منظورم چیز دیگ بود 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

میخواستم قفل کنم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بخدا اولین باره من عکس پروفشو میبینم توهم زده

منم ب لیستش اضافه کرده ک ازین ب بعد ب منم گیر بده😂😂خدا شفا بده انشالله بیخیال بابا واسه اینطور جیزا فکرتو درگیر نکن رپیلای کردن این کلا اشتباهه 

اره ی حرفی زد و دلمو شکوند قضاوت نابجا کرد بعدم منک نمیخاستم فحش بدم اون گفت مال باباته فلان بهمان پ ...

عزیزم کافیه لطفا دیگه به ریپلای های هم توجه نکنید  اعصاب هم رو اینقدر خرد نکنید ارزش نداره بخدا

مریض روانی برو قرصاتو بخور، من اصلا نمیدونم تو دیگه کدوم دیونه ای هستی تو تاپیک یکی دیگه به من گیر د ...

@niniyar_5    

لطفا رسیدگی کنی 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

نکنه مسیو میگی خدایی نکرده..

نه عزیزم

مریض روانی برو قرصاتو بخور، من اصلا نمیدونم تو دیگه کدوم دیونه ای هستی تو تاپیک یکی دیگه به من گیر د ...

عزیزم کافیه لطفا دیگه به ریپلای های هم توجه نکنید  اعصاب هم رو اینقدر خرد نکنید ارزش نداره بخدا

میدونم کی رو میگی ، یادمه تاپیک زده بود برای اثبات خودش چون بارها بهش گفتن فیکی یا داستانات ساختگی ...

من برگشتم