2777
2789
عنوان

یواشکی شیرخشک خریدم

124 بازدید | 15 پست

خدا منو ببخشه مجبور شدم دروغ بگم به شوهرم 

منتظر موندم شوهرم رفت باشگاه اسنپ گرفتم زنگ زدم بهش گفتم آقا یه قوطی شیرخشک شماره ۱ واسه زیر ۶ ماه واسم بخرید و خیلی سریع به دستم برسونید هرچقدر هزینه رفت و برگشتتون شد میدم

یه آقای جوون بود بنده خدا سریع خرید آورد درست کردم دادم بچه م خورد 

شیر رو که خورد یهو خوابش برد 😭 اینقدر خوابش سنگین شد که بردم گذاشتمش توی تختش بیدار نشد شوهرم اومد گفت این شیشه شیر چیه ؟ گفتم شیر خودمو دوشیدم بچه خورد 🥺 

مادرشوهرم شوهرمو ترسونده نمیذارن به بچه م شیر خشک بدم شیر خودم کمه شیرافزا و ... میخورم خوب میشه ولی تا بعد از ظهر معمولا خوب شیر دارم غروب که میشه شیرم کم میشه حالا تصمیم گرفتم یواشکی غروب ها که شوهرم می‌ره باشگاه بهش شیر خشک بدم 

نیم ساعت پیش هم بیدار شد یه کم شیر خودمو خورد خوابید به نظرتون از سینه م زده نمیشه؟ فعلا که شیر خشک و شیر خودمو با هم خورد 🥺

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

نمیتونم جلوشون وایسم و به بچه م یواشکی ندم چون از فردا بچه هروقت نق بزنه بهم غر میزنن میگن چون شیر خشک دادی اینطوری شد مریض شد فلان شد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان داره دندون در میاره بیقراره اگه بفهمن شیر خشک دادم میگن چون شیر خشک دادی بچه بیقرار شده و دیگه ولم نمیکنن به خدا حوصله دعوا ندارم مجبورم دروغ بگم و یواشکی بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیر دادن صفر تا صدش به خودخودت مربوطه

نه شوهرت نه مادرشوهرت

بچت گرسنه میمونه که با شیر خشک سریع خوابش میبره

ادامه بده همینو پنهونشم نکن بنظر من

بگو بچم گشنه میمونه چیکار کنم بذارم سوء هاضمه میگیره چون مادر ۷۰ ساله تو در مورد چیزی که نمیدونه صرفا تز میده با افکار قدیمیش؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا با خوندنش استرس گرفتم

خودمم استرس دارم 🥺

این مسئله حتی ب همسرتونم ارتباطی نداره

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

عزیزم تو یک مادر قوی هستی محکم جلوشون وایسا 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
الان داره دندون در میاره بیقراره اگه بفهمن شیر خشک دادم میگن چون شیر خشک دادی بچه بیقرار شده و دیگه ...

تو سری خور نباش

تو قراره بچه تربیت کنی

قرار نیست چون چرند میگن گردنتو خم کنی و بترسی از اینکه بهت حرفی بزنن

هر چی گفتن بگو از دکتر پرسیدم اصلا بخاطر این نیست، دکتر بهتر میدونه

الان مگه عهد بوقه که ملت فک کنن شیرخشک مضره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شیر دادن صفر تا صدش به خودخودت مربوطهنه شوهرت نه مادرشوهرتبچت گرسنه میمونه که با شیر خشک سریع خوابش ...

مادرشوهرم خودش بچه هاشو با شیر خشک بزرگ کرده ولی میگه قدیم شیر خشک ها اصل بودن الان الکیه بچه رو مریض می‌کنی شوهرمو ترسونده هی بهش میگه فلانی بچه ش دیابت گرفته فلانی بچه ش رفلاکس گرفته

بهداشت هم جلو شوهرم برگشت گفت فقط شیر خودتو بده خوب وزن گرفته همینطوری ادامه بده دیگه شوهرم اصلاااااا نمیذاره شیر خشک بدم 

خب غذا بخور شیرت زیاد میشه این معجونم خوبه روزی یه لیوان بخور، شیر عسل موز پودر گردو پسته بادوم سنجد 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

مادرشوهرم خودش بچه هاشو با شیر خشک بزرگ کرده ولی میگه قدیم شیر خشک ها اصل بودن الان الکیه بچه رو مری ...

به شوهرت مربوط نیست

شیر توعه. بدن توعه

اگه شوهرت با حرف منطقی شیرفهم نمیشه یه سر برید یه وقت ویزیت متخصص اطفال بگیرید فقط برای مشاوره مصرف شیرخشک که دکتر حالیش کنه شیرخشک ضرری نداره

اگر بچت وزنگیری خوبی داره ینی شیرت براش کافیه

توی دو ماه یک کیلو و دویست گرم اضافه کرده یعنی ماهی هفتصد گرم ولی آخه گرسنه میمونه بی‌قراری میکنه گلم خوابش سنگین نمیشه به خدا هر نیم ساعت پا میشه واسه شیر یه سره سینه م دهنشه به زور سیر میشه