2777
2789

شوهرم دوتا گوشی داره اهل خیانت نیست میدونم اینو یه گوشیش سیمکارت نداره موقعی که خونست فقط بازی میکنه الان نیست رفتم اهنگ بزنم ازون گوشیش رفتم تو سایت دیدم بله یه روز در میون نگاه میکرده صبحا که من خواب بودم

حالم خیلییی بده تا الان صد دفعه دعواش کردم گریه کردم قول داد نگاه نمیکنه دیگه ولی بازهم هر چند وقت یه بار متوجه میشم نگاه میکرده

توروخدا بگید چیکار کنم چه عکس العملی نشون بدم وقتی اومد

اگه میگید به روش نیارم که همینطوری ادامه میده😭😭😭😭

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

مشاور صحبت کن

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چکارش داری همه نگاه میکردن ممکنه بعضیا بعد ازدواج هم علاقه داشته باشن

اعصاب خودتو اونو خورد نکن

حالا من و شوهرم عشق فیلم هندی هستیم، فکر نکنم یدونشم تا حالا از زیر دستمون در رفته باشه خخخخ

اگه مداومه که به صورت اعتیاده و بهتره از طریق مشاور حلش کنین اگه میدونی پیش مشاور میاد خودت نوبت بگیر باهم برید و اونجا مطرح کن خودت قبلش درموردش حرف نزن

مرنج و مرنجان♡
خوب چکارش داری همه نگاه میکردن ممکنه بعضیا بعد ازدواج هم علاقه داشته باشناعصاب خودتو اونو خورد نکنحا ...

من مشکل دارم با این قضیه چون اسیب میزنه به رابطه 

فیلم هندیو با فیلم مبتذل یکی میکنی؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
الانم تو بگی بهش دیگه عادی میشه برات پرو تر میشه

همیشه اینطوری نیست هر از گاهی اینجوری میشه🥲🥲

اگه مداومه که به صورت اعتیاده و بهتره از طریق مشاور حلش کنین اگه میدونی پیش مشاور میاد خودت نوبت بگی ...

نه اعتیاد نیست هر از گاهی اینطوری میشه 

نه ولی خوب نمیتونی ترکش بدیفقط زاعث دعوا میشه

باید ترکش بدم چون به شدت حساسم با این موضوع

بلوز تک گرفتم گرونیجنسش عالیانگشتیصد و شصت فک کنمولی جنسش گرم بالا و خیلی خوبهچند درصد سود میگیری؟

وا چرا تاپیکم ترکید مگه چه چیز غیر اخلاقی بود😭