2777
2789
عنوان

نماز خوندن آداب خاصی داره

99 بازدید | 16 پست

بجز زمان وعده هاش و نوع خوندنش

آداب خاصی داره؟منظورم چیزای جزئی؟

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سری بلند نشید  یخورده حرف بزنید مثلا آیت الکرسی تسبحاتی دعای فرجی بخونید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

لاک و چیزی ک مانع رسیدن آب نباشه 

اب غصبی نباشه مکان هم همین طور لباس تمیز و غصبی نباشه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

معلومهکلش آدابه

خب میگید؟منظورم زمان اذان و داشتن وضو و یسری چیزا نیست

کلی یه توضیح مختصر بهم میدین؟چه کارا بکنم بهتره و چجوری شروع بکنم و این سری مطلبا

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

سجاده تمیز و زیبا گلبرگ البته اینا واجب نیست برا زیباییه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

سجاده تمیز و زیبا گلبرگ البته اینا واجب نیست برا زیباییه

همه اشو دارم🥲فقط نمیدونم چرا عقب میندازم این موضوعو

سری بلند نشید یخورده حرف بزنید مثلا آیت الکرسی تسبحاتی دعای فرجی بخونید

خجالت میکشم 

یبار همین کارو کردم بعد بقیه هی رد میشدن اذیت میشدم🤦🏻‍♀

همه اشو دارم🥲فقط نمیدونم چرا عقب میندازم این موضوعو

عزیزدلم اذان ک داد هر کاری داشتی بزار واسه بعد وضو بگیر ونمازتو بخون اینطوری دیگه مشتاق تر  میشی 

خجالت میکشم یبار همین کارو کردم بعد بقیه هی رد میشدن اذیت میشدم🤦🏻‍♀

تسیبح بگیر دستت تسبیحات حضرت زهرا رو بگید

هم کوتاه ست هم نشستی بعد از نمازت هم خجالت نکشیدی هم کلی ثواب بردی😍  

خجالت میکشم یبار همین کارو کردم بعد بقیه هی رد میشدن اذیت میشدم🤦🏻‍♀

خجالت نکش بزار برای اونام عادی شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖