من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اب غصبی نباشه مکان هم همین طور لباس تمیز و غصبی نباشه
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
سجاده تمیز و زیبا گلبرگ البته اینا واجب نیست برا زیباییه
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
همه اشو دارم🥲فقط نمیدونم چرا عقب میندازم این موضوعو
عزیزدلم اذان ک داد هر کاری داشتی بزار واسه بعد وضو بگیر ونمازتو بخون اینطوری دیگه مشتاق تر میشی
خجالت میکشم یبار همین کارو کردم بعد بقیه هی رد میشدن اذیت میشدم🤦🏻♀
تسیبح بگیر دستت تسبیحات حضرت زهرا رو بگید
هم کوتاه ست هم نشستی بعد از نمازت هم خجالت نکشیدی هم کلی ثواب بردی😍