2777
2789
عنوان

عاشقش شدم بعد فهمیدم افغان

714 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها لطفا تا آخرش گوش بدین بعد قضاوت کنین 

من تو بیمارستان با یک پزشک افغان هم صحبت شدم  نمیدونستم افغان هست 

بهم درخواست ازدواج داد و مدتی رفت وآمد کردیم و به دلم نشست 

پدرش افغان هست و سالها پیش برگشته افغانستان

سی سال پیش وقتی این چهار سالش بود 

خیلی سخت بود بهم بگه 

یه خواهر داره که مهاجرت کرده آلمان وازش بزرگتر و اینجا هم کسیو‌ ندارع وگفت کلا کسیو‌ندارم 

چهره اشم شبیه هزاره ها نیست سفید چشم رنگی خوشگله 

و اصلا نمیشه حدس زد افغانه 

من دوسش دارم و میخوام‌باهاش ازدواج کنم ولی خانواده مخالفن 

و بهم گفتن به هیچ وجه 

ولی پسر از لحاظ اخلاق واقعا عالیه 

به نظرتون اشتباهه ؟ و عقلم از دست دادم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بخواد برگرده به کشور خودش چی؟؟؟ 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اگه وعضش خوبه چرا خانواده مخالفن؟ 

من با افغان های غیر قانونی که پر شده تو ایران مخالفم ولی اینا نه چه اشکال داره؟

تازه پزشک هم هستن!

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

هیچ وقت هیچ وقت خودم رو اونقدر بالا ندیدم ک‌ب کشور یا مردمع کشوری توهین کنم 

در کل کله کشور قضاوت نمیکنم ولی اگر پسره .پسره خوبیه فرهنگ داره سواد دارع دوست داره محترمه میشه بهش فکر کرد بدون توجه ب کشورش 

چون عاشقشی 

ب نظرم عشق این حرفا سرش نمیشه+:

((برای اسی کامنت گذاشتم ممنون میشم کسی ریپ نزنه))

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚