2777
2789
خدا از دهنتون بشنوه به خدا همشون پول زحمتن دوس ندارم به همین سادگی آنقدر ضرر کنن

خیالتون راحت ضرر نمیکنن 

شما ماه بعد میبینی که چقد سود کردی 

طلا در بلند مدت سود خوبی داره 

من خودم ی زمان حدود ۲۰تومن طلا خریدم الان شدن ۸۰تومن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیالتون راحت ضرر نمیکنن شما ماه بعد میبینی که چقد سود کردی طلا در بلند مدت سود خوبی داره من خودم ی ز ...

من قبلا  پول داشتم میتونستم بازم طلا بخرم  ولی این کارو نکردم وارد بازار شدم که اونجا سود نکردم اگر همان زمان اون پولم طلا خریده بودم الان کلی سود میکردم 

خیالتون راحت ضرر نمیکنن شما ماه بعد میبینی که چقد سود کردی طلا در بلند مدت سود خوبی داره من خودم ی ز ...

ان شاءالله. ممنونم از دلداریتون به خدا از ظهر چشمم به صفحه گوشیه‌. اگر مال خودمم بود آنقدر غصه نمی خوردم 

ان شاءالله. ممنونم از دلداریتون به خدا از ظهر چشمم به صفحه گوشیه‌. اگر مال خودمم بود آنقدر غصه نمی خ ...

الهی عزیزم 

خواهش میکنم الان که طلا خریدی همش پیگیری میکنی که ایا چی بشه سود کنم یا ضرر ی چیز عادی هست بیخیال باش و پیگیرش نباش 

خیلی قشنگه منم پیچی دوس دارم.ولی ازاونایی که بینش توری نیس بخر اینا خودشونم یذره خشکن نشکنه زود..

اره پیچی اینه ای هم خیلی قشنگه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن