2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شما مادرتون رحمشو عمل كرد عملشون سخت بود؟ جواب نمونه برداري اومد ؟ مادر منم همين مشكل رو داره ب ...

سلام عزیزم اره دراورد عملش سخته  درد دارن  ولی خب خوب میشه کم کم  والا هنوز جواب نمونه برداریش نیومده. کل رحم و تخمدان و فرستادن مادرتون مشکلش چیه چند سالشه؟

سلام عزیزم اره دراورد عملش سخته درد دارن ولی خب خوب میشه کم کم والا هنوز جواب نمونه برداریش نیومد ...

ضخامت اندومترش بالاست حدودا ١٠ البته تو يه سونو ديگه هم گفتن ٧ سانت و گه گداري لكه بيني داره و سنش ٦٨ سالشه 

پس چرا انقدر جواب نمونه برداري دير مياد اي بابا 

خب بايد زودتر بياد مريض اگه چيزي هست زودتر درمانو شروع كنه به جايي متاستاز نكنه 

ضخامت اندومترش بالاست حدودا ١٠ البته تو يه سونو ديگه هم گفتن ٧ سانت و گه گداري لكه بيني داره و سنش ٦ ...

۱۰ خیلی کمه نگران نباش  مال مامان من ۱۷ بود فکر کنم بعد شد ۲۳  

الان جواب نمونه برداریش اومده؟

شما کشیو دوست داشته باشی و اولویتت باشه میتونی بری بهش خیانت کنی؟

من مرد نیستم که حس یه مرد و بدونم فقط میدونم دومیه اسمش عشق نیست مردا معمولا بخاطر یه زن دیگه کلا لگد نمیزنن به زندگیه خودشون