2777
2789

بچه ها من هنوز مدرک ندارم  و شاگرد سالنم  هنر آرایشگری رو دستمه و از بچگی  توومخ من بوده

و هدفم اریشگری بود تا این که ازدواح کردم و اریشگری از فکرم رفت

بعد طلاقم  مجدد آرایشگری اومد ب ذهن من و دلم میخاد  سالن بزنم ـ و دوستان فهمیدم ک آرایشگری   اگر بیاد تو دستت  و روان میشه

البته این بگم   خیلی پیچیده هست 💲

باید  وجدان و تمیز کار باشی 

سال گذشته صحبت کردم با کارآفرین گفت که  الکی  سالن میزنی  اونم سالن سررکوچه؟

چون میخام  اتاقمو سالن کنم

صحبت نکردم و نکردم تا اینکه دیروز کلی مشتری بود 

کارآفرین یهو گفت  اینقدرتو شهررما  سالن  زیبای  زدن ـ

ک خندم میگیره

کمی نا امید شدم  چ کنم ؟ بنظرتون مدرک بگیرم 

اولا بگم نظر من اول مشتری نیس فقد فقد فقد این که ب هدفم برسم 

و ذوق کنم ۲۷ سالمه 

ازپنجم دبستان مدام اصلاح کاربودم 

و دوساله  تجربه دارم از خدمات آرایشگری

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما بزن مخصوصا ک جا از خودته اصلا هم ناامید نشو چون تا یکسال درسته خاک میخوری. ولی بعدش رو روال میف ...

چقدر امید دادید خدا بهت خیر بده

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

گوش نکن به هیچکدوم شونتلاشتو بکن تو موفق ترین میشی🤌🏻

مرسی خواهر  چقد امید دادی

اگر میخوای موفق بشی 

نه به نصیحت گوش کن نه به تجربه دیگران نه به حرف هاشون 

البته این هم که میگم تجربه خودمه ولی گوش نکن 

کار خودت رو بکن اگه خوب شد که هیچی اگه نشد اشکال ندارع میشه تجربه برات 

فقط خودت اشتباه کن و بپذیر 

اشتباه های دیگران رو بیخیال  

شامل همه چیز نمیشه 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
مرسی خواهر چقد امید دادی

چون علاقه داری و مهم تر از اون‌پشتکارش

تا یه سال یا حتی دو سال ممکنه ک درآمد زیادی نداشته باشی ولی بعدش اوکی میشه

آرایشگری ک اخلاق و وجدان کاری داشته باشه صد در صد موفق میشه

لایک نکن عزیز😂😐
کجایی تهرانی؟

کرمانم  شهرستان نشینم 

توکل بر خدا بکن از تو حرکت از خدا برکت 

میتونی لاین خاص کار کنی مثلا صافی یا پوست

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

توکل بر خدا بکن از تو حرکت از خدا برکت میتونی لاین خاص کار کنی مثلا صافی یا پوست

ن میخام وواس خودم باشه 

شاید اجاره همم بدماگر جای باشه