2777
2789
عنوان

طلاق یعنی فروپاشی روانی توی همه لحظات زندگی 🥹😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 50 پست

اینقدر درد کشیدم و ناراحتی ولی از ترس تجربه این حس الان تو طلاق نگرفتم . هنوزم نمیدونم کارم درست بوده یا نه‌

اما خب الان میدونم حداقل هنوز راه طلاقو دارم اما اگه جدا شده بودم دیگه راه برگشتی نبود 

عموت به خاطر شرایط نتونسته یا زنشو دوس داشت؟

نمیدونم والا 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر درد کشیدم و ناراحتی ولی از ترس تجربه این حس الان تو طلاق نگرفتم . هنوزم نمیدونم کارم درست بود ...

اگر دوسش داری هرگز ب جدایی فکر نکن

من جدا شدم اما به قول دوستمون فقط رو کاغذ

روحم درگیره🥹

اره اگر دوسم داشت هرطور شده نگهم میداشت

جرا آدمی ک بخاد بره رو ب زور نگه دارن؟؟مردا ب غرورشون شناخته میشن.اینکه شما اصرار ب رفتن کنی و اون بخاد نگهتون داره ک انگار ب زور موندی دیگه علاقه ای نمیمونه تو زندگی.شما جرا ی مدت صبر نکردی یا فرصت ندادی طلاق واسه زمانیه ک دیگه هیج راهی نیست واسه برگشت یعنی ب اونجا رسیدی بودی انقد مشکل حاد بود؟اوایل ازدواج واسه همه بحثو دعواو اختلاف نظر هست تا جند سال بگذره ک زندگی آروم بشه و اخلاقای دوطرف دسته هم بیاد و واسه همه همینه 

میدونم ولی ی سری خونواده ها نمیدونم چ فکری میکنن اره واقعا

یکی از فامیلای ما از دامادش کلا خوشش نمیومد کلا از اول ساز مخالف میزد ازدواج کردن بعد ازدواج هی دخترشو نصیحت کرد تو گوشش خوند سر ی سری مسائل مسخره کاری کرد دختره طلاق بگیره هنوز دخترش درگیره مشاوره و روانشناسه نتونسته فراموش کنه پدرش واسه خودخواهیه خودش دخترشو نابود کرد.واقعا نمیشه فهمید جی تو سر بعضیا میگذره

ممنون مهربونم 🥹

فدات🫀🫂

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
یکی از فامیلای ما از دامادش کلا خوشش نمیومد کلا از اول ساز مخالف میزد ازدواج کردن بعد ازدواج هی دختر ...

الهی   اون دختره  چقد گناه داشته طفلی🥺🥺🥺

خودت نمیدونی ولی حرفات بشدت   الان  ب دردم میخورن

انگار که خدا گفته تو اینارو بنویسی😭😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄