2777
2789

عزیزم ببین این قضیه رو لطفا جدی بگیر هر چقدر زودتر پیگیری شی بهتره تمام ازمایش ها رو بده اگه الان مشکل رو دکتر ها بفهمن عواقبی تو بزرگسالی نداره ولی اگه خدایی ناکرده الان رسیدگی نکنی کری مشکل ساز میشه  اگه الان رسیدگی کنی هیچ جای نگرانی نداره.... 

تست فنیل کتونوری داده؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم . یه چهار بار آزمایش داد . چطور مگه؟؟؟

جز اون خواهش میکنم دکتر ببرین تا آزمایش های لازمو بده 

البته کاش عکس میزاشتی شاید خودت حساس شدی😐🚶🏻‍♀️نمیدونم والا ولی اگ جوریه ک همه میفهمن لطفا دکتر ببر

جز اون خواهش میکنم دکتر ببرین تا آزمایش های لازمو بده البته کاش عکس میزاشتی شاید خودت حساس شدی😐🚶🏻 ...

عکس تاپیک قبلمه میشه نگاه کنی؟؟ 

مدت زیادی پخ خوابیده. همه میگفتن به پشت بخوابون پشت سرش پهن بشه . به خودم اومدم دیدم علاوه بر پهن شدن پشت سر هم خربزه ای شده هم کج ☹

جز اون خواهش میکنم دکتر ببرین تا آزمایش های لازمو بده البته کاش عکس میزاشتی شاید خودت حساس شدی😐🚶🏻 ...

دکترم بردم چیز خاصی نگفت فقط گفت به پهلو راست بخوابون 

دیدم عزیزم ببرش دکتر لطفا

میشه لطفا بهم بگی فنیل کتونوری ارتباطش با سر چیه؟؟ آخه غربالگریش مشکوک بود سه چهار بار فنیل کتونوری انجام دادیم . الان که گفتی دلم ریخت 😢😢

میشه لطفا بهم بگی فنیل کتونوری ارتباطش با سر چیه؟؟ آخه غربالگریش مشکوک بود سه چهار بار فنیل کتونوری ...

ببین بعضیا ک ب فنیل الانین حساسیت دارن اگ مادرشون از بچگی نفهمه براشون دردسر میشه بعد فنیل الانین تو همچی هست حتی شیر مادر همه چی و این افراد رژیم غذایی منحصر به فردی دارت

بعد فنیل کتونوری اگ مادر نفهمه و بهش شیر بده و... باعث آسیب های مغزی شدید میشه تو بزرگسالی 

تو این سایت ی سریا گفتن ب چپ بخوابون ب راست بخون 😐 دیگ یه سری ادم بی حواس هم پیدا میشن 

شما باید تا نوزاده شیش دنگ حواست ب همه چیش باشه دائم چکاپ و آزمایش و دکتر....

نه این ک ب هزار ماشالا حرف دکترای این سایت گوش بدین🚶🏻‍♀️

ببین بعضیا ک ب فنیل الانین حساسیت دارن اگ مادرشون از بچگی نفهمه براشون دردسر میشه بعد فنیل الانین تو ...

بخدا من کوتاهی نمیکنم برا هر مشکلی میبرمش دکتر، برا فرم سر هم بردمش دکتره گفت مدت زیادی به این سمت خوابیده ؟؟ گفتم آره . گفت خب طبیعیه این اتفاق بیفته حالا یه مدت به سمت مخالف بخوابون بعد گفت اگه خیلی حساسی ببرش یبراش کلاه فرمدهی مخصوص درست کنن ولی خودش درست میشه . واسه همین منم اومدم پرسیدم ببینم کسی اینجوری بوده خودش خوب بشه یا نه که من زودتر از ۶ ماهگی براش کلاه بگیرم 😔

بخدا من کوتاهی نمیکنم برا هر مشکلی میبرمش دکتر، برا فرم سر هم بردمش دکتره گفت مدت زیادی به این سمت خ ...

حالا ی بار دیگه ازمایش بده و دکتر ببر تو ک میگی مشکوک بوده 

ولی اگه اینبارم دکتر گفت اوکی و مسئله ای نیست 

بالشت مخصوص بخر ک تقریبا دو تومنه خوباش یا با روسری های خیلی نرم خودت ی حالت گودی درست کن...