2777
2789

منم اولا داغ بودم نمیفهمیدم 

الان ۶ ماه گذشته خیلی سخته 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶ ماه طول میکشه تا بی حس بشی

بعدش افسرده‌ای و حسای منفی...

که باید تلاش کنی بتونی برگردی ب قبل خودت

من ۶ سال تو رابطه‌ام و ب زودی کات میشه چون خانوادش راضی نمیشن ب ازدواج 🙂

https://daigo.ir/secret/2730872912

منم اولا داغ بودم نمیفهمیدم الان ۶ ماه گذشته خیلی سخته

یعنی هنوزم فراموشش نکردی دلتنگ میشی؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من خیلی بی جنبه ام نمیتونم

من از تو بدتر بودم شبا با گریه اهنگ میخوابیدم اوایلش کلن خوابم بهم ریخته بود اصن حال درستی نداشتم اما ب لطف دوستام بهترم اگ تنها بشم داغون میشم هنوزم بهش فک میکنم و منتظرم برگرده💔

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یعنی هنوزم فراموشش نکردی دلتنگ میشی؟

نه بابا بدتر شدم 

قبلا که تازه کات کرده بودم ازش بدم میومد بخاطر اینکه میدونست ناراحتم و هیچ تلاشی نکرد 

ولی الان ۶ ماه گذشته خیلی خیلی دلتنگش میشم 

هر شب هر لحظه تو فکرمه 

چکش میکنم تو مجازی 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

نه بابا بدتر شدم قبلا که تازه کات کرده بودم ازش بدم میومد بخاطر اینکه میدونست ناراحتم و هیچ تلاشی نک ...

وای چه بد💔

۶ ماه طول میکشه تا بی حس بشیبعدش افسرده‌ای و حسای منفی...که باید تلاش کنی بتونی برگردی ب قبل خودتمن ...

والا واسه من ۶ ماه شد هنوزم نتونستم فراموش کنم🥲

وای چه بد💔

دلم میخاد برگرده 

واسه برگشتش هر کاری کردم اما نشد