2777
2789

خودم ۱۵۸ ام ی پسره بود ۱۹۵

یدونه هست ۱۸۶

هنوزم دوتاشون پیگیرن😂

انقد قد مهمه واقعا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط ی چیزی میدونم اونم این که تا دختر خودش جواب پیام نده تا خودش ریپلی نکنه هیچ پسری پیگیر نمی مونه ...

پسری پیگیره ک خود دختر تو آب نمک گذاشته باشتش در غیر این صورت خسته میشن و پیگیریشون تموم میشه

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔

مهم ترین چیز نیست ولی مهمه از نظر من 

البته قد بلند لاغر نه ، قد بلند درشت که اندام و قدش همخوانی داره باهم خوبه

خودم با نامزدم ۳۵ سانت تفاوت قد داریم😂😍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من فقط ی چیزی میدونم اونم این که تا دختر خودش جواب پیام نده تا خودش ریپلی نکنه هیچ پسری پیگیر نمی مو ...

آب نمک که نذاشتم گلم ولی خب جواب پیام دادم

ایرادی داره مگه؟

آب نمک که نذاشتم گلم ولی خب جواب پیام دادمایرادی داره مگه؟

نه عزیزم نگفتم ایراد داره ...

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔