2777
2789
عنوان

ناراحتم

108 بازدید | 8 پست

سلام 

راستش من رشتم حقوق هست و همش دارم می خونم و بعد هم کنکور استخدامی باید بدم راستش حقوق خیلی سخته و من همش با خودم حسرت می خورم چرا درست درس نخوندم پزشکی برم . البته خوندما نه که نخوندم ولی نشد....همیشه این حسرت که پزشکی نرفتم و وارد حقوق شدم و این همه زجر و تلاش می کشم تو دلم مونده....خوش به حال دانشجویان پزشکی در هر شرایطی پزشک می شن ولی ما همش باید شبانه روز کتابخونه

باشیم تا کنکور استخدامی بدیم هیچ وقت حتی اگردرامدمون هم بیشتر پزشک ها بشه پرستیژ کاری یه پزشک رو نداریم

با این روحیه تیتیش مامانی نه وکالت واست خوب بود نه پزشکی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این روحیه تیتیش مامانی نه وکالت واست خوب بود نه پزشکی

روحیم حساس نیست دارم می بینم من شبانه روز دارم می جنگم تا قبول شم ولی حتی اگر وکیل هم شم تموم عالم میگن پزشک ها بهترن

روحیم حساس نیست دارم می بینم من شبانه روز دارم می جنگم تا قبول شم ولی حتی اگر وکیل هم شم تموم عالم م ...

والا فعلا همه ارث باباشون رو از دکترا طلب دارن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

روحیم حساس نیست دارم می بینم من شبانه روز دارم می جنگم تا قبول شم ولی حتی اگر وکیل هم شم تموم عالم م ...

هر رشته ای یه رشته تاپ داره مثلا ریاضی اگه اشتباه نکنم مکانیک تجربی پزشکی و انسانی حقوق. اتفاقا یخ وکیل موفق وجهه اجتماعی و درآمدش کمتر از پزشک نیس

همین که برا یه عمل اندازه ارثیه پول گیر دکترا میاد کافیشونه

نوش جونشون‌ ❤️