2777
2789
عنوان

ویروس جدید

90 بازدید | 8 پست

خانوما تو رو خدا مراقب خودتون و خانوادتون باشید، این ویروس جدید خیلی وحشتناکه ۶ روزه دارم تو تب می سوزم، اشتها صفر ، تهوع شدید اسهال شدید هرچی هم داروهای دکتر رو می خورم اصلا گلو دردم خوب نمیشه ... 

آرزوی مرگ دارم ...پاهام بی رمق تا می خوام بلند شم سست میشم می افتم

دعا کنید خدا شفامو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲روزه . ریه هام عفونت کرده

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

آنفولانزاس .ویروس با دارو از بین نمیره فقط علایم کمی کم تر میشه

نه بابا میگن کروناعه 

بیشتر هم بچه ها رو درگیر می‌کنه 

خودم تازه خوب شدم 

همش با ماسک بودم بمچو هنوزم بغل نکردم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نه بابا میگن کروناعه بیشتر هم بچه ها رو درگیر می‌کنه خودم تازه خوب شدم همش با ماسک بودم بمچو هنوزم ب ...

آنفولانزا از کرونا بدتره فقط نمیدونم چرا مردم از کرونا بیشتر میترسن