2777
2789
عنوان

چندسالتونه و چه بیماری های دارید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶

دیسک کمر دارم کمرم داغون جدیدنم سرگیجه های الکی فعلن ازمایس دادم ۲۴۰۰پول‌ازمایشم شد متخصص گوش رقتم گف برو داخلی حالا داخلی رفتم فعلن هیچ به هیچ اعصابمم خیلی داغونه مشکل معده هم از بارداریم دارم عرازکاهی اذیت میکنه

آجی من قرار دارم با خواستگارمفقط داداشم مریضه بنظرتون چطوری بگم بهشداداشم فرشته هست ولی خب نمی‌دونم ...

همون اول با افتخار درمورد برادرت بگو 

قرارع شما نگهش دارید؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

۱۹ تنبلی عن ترین بیماری دنیا تازه تب خالم زدم🤣

علائمت چیه ؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

وقتی استرسی میشم ، اسهال و دل پیچه میگیرم

من یبوست میگیرم 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

۳۶دیسک کمر دارم کمرم داغون جدیدنم سرگیجه های الکی فعلن ازمایس دادم ۲۴۰۰پول‌ازمایشم شد متخصص گوش رقتم ...

ببین درخواست دوستی مو قبول میکنی یا میای تاپیکم برای دیسک کمر زدم الان راهنمایی میخوام