جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین هردو هم زودتر نتیجه میده هم در کنار لاغر شدن با ورزش بدنت خوش فرم میشه لازم نیست غذای چربی چیلی بخوری گشنه شدی هویج بخور عدسی بخور غذاهای کم کالری پر پروتئین بخور ولی ورزش حتما داشته باش
باید تمام عمرتو ویتامین بخوری که اونم بعضی ویتامینها اگه زیاد مصرف کنی تاثیر بدی روی کبد و کلیه هات میزاره،در ضمن بعد چند سال بدنت داغون میشه اگه ورزش کنی وبعد موادغذایی بد مثل تنقلات و شیرینی رو حذف کنی بهتره،من با رژیم لاغری شدم اما ریزش شدید مو دارم هر چی دکتر میرم هرچی آزمایش میدم ودارو میخورم بازم فایده ندارد ،کم کاری تیروئید هم ندارم
بدون ورزش عضله هات میسوزه و بد لاغر میشی. اگه میخای خوش فرم لاغر کنی باید ورزش کنی. و فقط غذاهای ناسالم رو حذف کن. مثل هله هوله و قند مصنوعی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را