من ماهی دو تومن بیشتر حقوق ندارم تو پست بانکم بعد هیچکسم از حقوقم خبر نداره الان تو گروه گفتم میخوام کارمو ول کنم دختر عمم خیلی خوشحال شد همش استیکر خنده میفرستاد خوشحال که میخوام ول کنم ولی در عوضش میخوام یه کار آنلاین واسه خودم راه بندازم کسی تا حالا آنلاین شاپ داشته تجربه شو بهم بگه دوس دارم این کارو که ول کردم لاقل هرجور شده تو آنلاین شاپم موفق شم و پول بیشتری بدست بیارم
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از برنامه هایی که میخوام شروع کنم هیچوقت نمیگم ولی پست بانکو میخوام ول کنم گفتم بگم دیگه ولی خب کلا خیلی حسوده چند مدت پیش به من درخواست داده بودن که برم معلم مهد بشم گفتم شرایطشو ندارم بهم گفتن جوونی و با استعداد برو ولی قبول نکردم دختر عمم رفته بود کلی تحقیق کرده بود که بره بهش گفتن باید دوره ببینی حالا میخواد تابستون بره دوره ببینه بره مهد معلم رسمی بشه همش چشم هم چشمی دارن تا اینکه بدونن یکی داره پیشرفت میکنه تمام میرن رو دستش میزنن چرا آخهههه
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
خواهشا برنامه آیندتو مثل ول کزدن کارت نری تو گروه بگی اینو بدون حسود زیاد هست در خفا تلاش کن اصلا از ...
آره اشتباه کردم گفتم نمیدونستم این همه خوشحال میشن واقعا فکر میکردم میگن نه حیفه و فلان درمورد کاری که میخوام شروع کنم به هیچکس نمیگم ولی داداشم ازدواج فامیلی کرده فکر میکنم میره به زنش میگه زنشم حسود نمیدونم چیکار کنم واقعا🤦🏻♀️💔
آره اشتباه کردم گفتم هرکاری تا الان گفتم میگن منم میخوام برم یا میخوام انجام بدم میگفتن دانشگاه نمیریم الان تا اینکه من بگم میخوام برم دانشگاه میگه منم میخوام برم دانشگاه
آنلاین شاپ و بزن به درآمد که رسیدی بعد کار و ول کن دو تومنم دو تومنه ولی چ کم میدن!! پاره وقته ؟
آره کمه واقعا نمیصرفه برام چون صبح وقتم آزاده فقط اونم پست بانکم اگه ول کنم میشه یکاریش کنم ولی عصر میرم به بچها قرآن یاد میدم اونجا هم بهم حقوق میدن ولی هفته دوباره بیشتر نیست