2777
2789

بابام بعد ۲۶سال کار کردن نه خونه داره نه ماشین خوب 

من بخاطر وضع بدمون زود شوهر کردم و بدبخت شدم 

شوهرم هر روز میزد توسرم که کی از شما دختر می‌گرفت شما تو زیرزمین زندگی کردین (خدایی شرایط بد بود چون بابام ولخرج بود نمیذاشت چیزی به دلمون بمونه ولی سرمایه هیچی ارث هیچی)الان که اوضاع اقتصادی بد شده اوضاع اوناعم بد شده

خواهرم دانشگاه آزاد می‌ره زنگ زد گریه میکرد میگفت شهریه ندارم بدم امروز نذاشتن امتحان بدم  

بابام یه سره پول نداره راننده اتوبوسه یه روز سرکاره بیست روز تو خونه ماهی ۸تومن کرایه خونه میده 

همش بد بیاری میارن یهو تصادف می‌کنه کلی خرج میوفته رو دستش 

یا مثلاً بیمه رو مرتب پول می‌ریخت از شانس بدش چند ماه رو جا بجا پرداخت کرده ۶میلیون جریمه شده الکی

خدایا چیکار کنم غصه چیو بخورم چرا انقد بد میاریم 

گناهمون چیه چرا حق زندگی نداریم خستم دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون زمان که همه چی مفت بود پدرت همت نکرده یه خونه بخره الانم دیگه بزن به بیخیالی بچسب به زندگی خودت ...

زندگی منم خرابه دارم جدا میشم 

یکی از خواهرام دانشگاه نرفت رفته سر کار یه ماهه 

گفت دانشگاه به درد ما نمیخوره فقط باید کارگری کنیم پول دربیاریم 

زندگی منم خرابه دارم جدا میشم یکی از خواهرام دانشگاه نرفت رفته سر کار یه ماهه گفت دانشگاه به درد ما ...

شما هم برو‌سر کار 

ولی الگوت پدر و مادرت نباشه عزیزم 

سعی کن جمع کنی و پس انداز 

من از بیست سالگی هم کار کردم هم درس خوندم تو سی سالگی برا خودم خونه خریدم