2777
2789
عنوان

بچه هام آنفولانزا گرفتن

80 بازدید | 7 پست

خیلی بده دخترم امتحان داره اصلا نتونسته درس بخونه پسرمم که چند روزه مدرسه نرفته همش بی‌حال افتادن دخترم سرش با چشمش خیلی درد میکنه خودم سر کارم بچه هام خونه دلم پیششون هست 

ساعت نمی‌گذره

با دلهای پاکتون براشون دعا کنید

واقعا دیدن بیماری بچه ها خیلی سخته الهی همیشه عزیزانمون سلامت باشن

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

چندسالشونه

شربت پلارژین خوبه بهشون بدی

من خودمم مریضم اول بچه هام مریض شدن بعد همسرم الان خودم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشونهشربت پلارژین خوبه بهشون بدیمن خودمم مریضم اول بچه هام مریض شدن بعد همسرم الان خودم

دیفن هیدرامین دادم با آموکسی کلاو  و کلد استاپ

آویشن هم براشون دم کردم گذاشتم ولی نمیخورن

دیفن هیدرامین دادم با آموکسی کلاو و کلد استاپآویشن هم براشون دم کردم گذاشتم ولی نمیخورن

دیفن

و کلداستاپ هر دو به شدت خواب آوردن

کلداستاپ هم داروی سنگینیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دیفنو کلداستاپ هر دو به شدت خواب آوردنکلداستاپ هم داروی سنگینیه

آره هر دوتاشون تنها خوابیدن 

دیگه الان زنگ زدم گفتم یه کم بیدار بشین یه چیزی بخورین 

دلم پیششون هست نمی‌دونم چه کار کنم

احساس میکنم خیلی مادر بدی هستم که مواقع حساس پیش بچه هام نیستم 

آره هر دوتاشون تنها خوابیدن دیگه الان زنگ زدم گفتم یه کم بیدار بشین یه چیزی بخورین دلم پیششون هست نم ...

گاهی شرایط زندگیای الان ایجاب میکنه وقتی کمتری کنار بچه ها باشیم

همینکه دغدغشون رو داری نشون میده که مادر خوبی هستی

ضمن اینکه میری سرکار برای رفاه حال بچه هات

اینا کجاش نشون دهنده ی مادر بده

همش خوبیه

داروشونو سبک تر کن

از قرص استامینوفن 325 و شربت پلارژین و نهایت یه داروی گیاهی برای گلو استفاده کن براشون با ابمیوه ی طبیعی فراوون

گاهی شرایط زندگیای الان ایجاب میکنه وقتی کمتری کنار بچه ها باشیمهمینکه دغدغشون رو داری نشون میده که ...

ممنونم عزیزم